Hulp nodig?

Appartement op de Wadden

Comfortabel appartement op de Wadden én de luxe van een hotel!

De vrijheid van een vakantiehuis en gemak van een hotel: combineer het beste van twee werelden met een appartement op de Wadden! Kom op Vlieland, Terschelling en Ameland genieten van een comfortabel 4- of  6-persoons appartement, met volledig ingerichte keuken, balkon/terras en aparte slaapkamers.

Waar ga jij heen?

De Wadden zijn stuk voor stuk uniek, maar delen het eilandgevoel!

Vlieland

Verblijf op Vlieland in Strandhotel Seeduyn, geleden aan het Noordzeestrand. Ga je voor een medium, large of extra large appartement? Aan jou de keuze! Vlieland staat bekend om haar knusse en dorpse karakter. De gezellige Dorpsstraat in Oost-Vlieland is het hart van het eiland.

Terschelling

Stel je eens voor, vanuit je ruime appartement wandel je zo het Terschellinger bos in: bij ApartHotel Boschrijck kan dat gewoon! Met een viertal types appartementen is er altijd voor ieder wat wils, of je er nou met z’n tweeën of zessen op uit gaat!

Ameland

Een appartement bij WestCord Hotel Noordsee op het gastvrije Ameland is altijd een goed idee, perfect gelegen tussen dorp en strand. Gezellig terrasje pakken in het pittoreske Nes, of voel je liever zand tussen de tenen? Beide gewoon op loopafstand vanaf het hotel!

Bekijk alle appartementen!

 

Sluiten
WestCord Hotels logo small

De beste prijs wordt nu voor je opgehaald…