Hulp nodig?

Speciale korting voor bezoekers van aus LICHT

Ga je naar één van de voorstellingen van aus LICHT? Boek dan nu je kamer met exclusieve korting bij WestCord Art Hotel Amsterdam

Art Hotel Amsterdam is de perfecte uitvalsbasis voor evenementen op het Westergasterrein. Te voet ben je er in een kwartier en met de fiets in 5 minuten. Het is eenvoudig te bereiken met OV en de auto. Onder het hotel bevindt zich een parkeergarage.

Alle comfortabele hotelkamers zijn recent gerenoveerd en doen de naam van het hotel eer aan: boven elk bed zit een levensgrote unieke muurschildering van de Amsterdamse grachten. In de lobby hangt nooit eerder vertoond werk van Herman Brood. In het gehele hotel is gratis wifi beschikbaar.

The Art Brasserie serveert à la carte ontbijt, coffee to-go, lunch, borrel en diner. Het ruime terras kijkt uit over de Spaarndammerbuurt, rijk aan Amsterdamse School-architectuur.

 

Wat is aus LICHT?

Tijdens een drie dagen durende marathon wordt een substantieel deel van de cyclus LICHT van Karlheinz Stockhausen uitgevoerd. Uit de zeven opera’s, vernoemd naar de dagen van de week, worden vele hoogtepunten geselecteerd die samen een mooi totaaloverzicht geven van het meesterwerk van Stockhausen. De drie delen kunnen ook los van elkaar bezocht worden.

Meer over aus LICHT

Foto's van WestCord Art Hotel Amsterdam

Sluiten
WestCord Hotels logo small

De beste prijs wordt nu voor je opgehaald…