Hulp nodig?

Badhuys Vlieland Beste Strandpaviljoen

Nog geen 3 maanden na de feestelijke (her)opening van het compleet vernieuwde Badhuys op Vlieland volgde gister, totaal onverwacht, de verkiezing tot ‘Beste Strandpaviljoen van Nederland’.

Veel lof voor moderne interieur met industriële elementen, duurzame karakter, aandacht voor schone omgeving en goede service

Ondernemers Leon en Diede Westers waren aanwezig bij Strandrestaurant De Waterreus – de winnaar van 2016 –  bij de feestelijke uitreiking van de awards. Ook Harry en Jennifer Westers waren speciaal voor de uitreiking naar het Scheveningse strand gekomen.

Ook verkozen tot ‘Beste Strandpaviljoen van de Waddeneilanden’

Enkele ogenblikken eerder won het ’t Badhuys al in de categorie ‘Beste Strandpaviljoen van de Waddeneilanden’. Het feest was compleet toen ze dus ook het ‘Beste Strandpaviljoen van Nederland’ bleken te zijn! Veel lof was er bij de jury voor het moderne interieur met industriële elementen, het duurzame karakter, de aandacht voor een schone omgeving en de goede service.

De Waddeneilanden waren sowieso goed vertegenwoordigd want ook Sjoerd op Ameland (Meest Duurzame Strandpaviljoen) en Paal 17 op Texel (Populairste Strandpaviljoen onder Duitsers) vielen in de prijzen.

Uiteraard zijn wij bij WestCord Hotels enorm trots op onze collega’s van ’t Badhuys op Vlieland en hierbij feliciteren we ze dan ook ook van harte!

 

Sluiten
WestCord Hotels logo small

De beste prijs wordt nu voor je opgehaald…