Ameland is boeiend van begin tot eind...

Reserveer dit arrangement nu

, ,

Ameland is boeiend van begin tot eind...

Ameland bestaat uit heide velden, weilanden en bossen waarin je reeën kunt zien lopen! De noordkust van Ameland is een uitgestrekt duingebied met een 27 kilometer lang zandstrand. Het strand van Ameland behoort bij de top 5 mooiste stranden van Nederland.

Aan de oostzijde van het eiland bevindt zich ‘Het Oerd’, een uitgestrekt natuurgebied waar je uren kunt rondlopen en genieten van de natuur. Overal op het eiland voel je de aanwezigheid van de 58 meter hoge gietijzeren vuurtoren te voelen. In de pittoreske dorpjes voel je de sfeer van het verleden. In de verschillende dorpen zijn gezellige restaurants en leuke winkels. Ameland heeft zelfs een golfbaan en een vliegveld!

Het strand van Ameland is maar liefst 27 kilometer lang!

Evenementen in Ameland

Zaterdag 15 juni 2019

Muzikaal bootwateren Ameland

Op 15 juni 2019 verandert Hollum in een podium voor de leukste dweilorkesten en (shanty)koren uit alle delen van het land. Met meer dan 500 artiesten verspreid door het dorp is het een groots feest met optredens, straattheater en andere activiteiten.

Ameland  · 10:00 - 00:00

Zaterdag 29 juni 2019 - zondag 30 juni 2019

Summer Beach Volleybal

Een vaste prik op de Amelander sportagenda, is zonder twijfel Beach Volleyball Circuit. Met ruim 150 velden door heel Nederland en duizenden spelers van allerlei nationaliteiten mag dit tot één van de grootste Beach Volleyball evenementen ter wereld gerekend worden!

Ameland

Vrijdag 5 juli 2019 - zondag 7 juli 2019

MadNes Festival Ameland

Deze zomer kun je weer naar surf- skate- muziekfestival MadNes! Op 5, 6 en 7 juli staat Ameland in het teken van sporten, workshops, cultuur en muziek. Je kan het zo gek niet bedenken of je kan het er doen. Volg bijvoorbeeld en lesje SUP Yoga, doe een beatbox workshop, kijk een film in de silent bios of laat je haren knippen door een authentieke barber. 

Ameland

Reserveer dit arrangement nu

, ,