Christmas Cruise Concert - 10 december

Op zondagmiddag 10 december 2017 geeft orkest Musical Souvenir onder leiding van dirigent Jim Roodnat in het Theatre van het ss Rotterdam een bijzonder kerstconcert.

“Geniet van de mooie klanken tijdens het Christmas Cruise Concert.”

Kom alvast in de kerstsfeer op het sprookjesachtig verlichte schip. Musical Souvenir speelt heerlijke klassieke kerstmuziek, maar gaat zeker ook verrassen met nieuw repertoire. Bezoekers van het Christmas Cruise Concert worden om 14:30 uur ontvangen in de Queen’s Lounge. Dit biedt gelegenheid om voorafgaand iets te drinken, evenals in de pauze. De aanvang van het concert is om 15:00 uur in het Theatre.

Musical Souvenir

Musical Souvenir is een symfonieorkest dat in Metropole-bezetting vooral musical- en filmmuziek speelt. Alle ca. 45 leden zijn amateurmuzikanten, die veel plezier beleven aan het gezamenlijk musiceren. Het orkest uit Capelle aan den IJssel heeft in haar 15-jarig bestaan meer dan 30 concerten in het land gegeven en een aantal bekende artiesten begeleid. Het 45-koppige orkest staat onder leiding van Jim Roodnat.

Kaarten

Entreekaarten voor het concert kosten €18,50 (inclusief 2 consumpties) en zijn te bestellen via: kaartjesconcertmuso@gmail.com o.v.v. Christmas. Ook bestaat de mogelijkheid om aan boord entreekaarten te kopen bij de hotelreceptie op het Main Deck.

Als afsluiting genieten van een heerlijk diner

Wil je na het concert genieten van een heerlijk diner in één van de restaurants aan boord? Dit is mogelijk in het Lido Restaurant of in de Club Room. Wij raden u aan om vooraf te reserveren. Dit kan door te bellen naar 010 – 297 30 97. Mocht je na afloop van het concert blijven dineren, reserveer de tafel dan onder vermelding van ‘Musical Souvenir’.