Hulp nodig?

WestCord Hotel Delft 10 jaar

WestCord Hotels is een puur Nederlands familiebedrijf. Het begon allemaal in 1968, toen ons eerste pittoreske hotel, Hotel de Wadden op Vlieland, de deuren opende. Na de eerste expansie op Vlieland en vervolgens naar de buureilanden Terschelling en Ameland, is in 2001 de overstap gemaakt naar de vaste wal. WestCord Hotels heeft in september 2009 het toenmalige Tulip Inn Delft overgenomen. Het viersterrenhotel is een samenwerkingsproject tussen WestCord Hotels en het IKEA Concept Center. Bedden, behang, gordijnen, sanitair en schemerlampjes; tot in de kleinste details is WestCord Hotel Delft gestyled met producten van en door de designers van IKEA.

Op 1 december 2018 bestaat WestCord Hotel Delft 10 jaar en wij willen deze mijlpaal niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom organiseren wij van 29 november t/m 7 december verschillende leuke activiteiten voor onze gasten, zakelijke relaties en (oud)werknemers. Zet alvast de volgende data in je agenda:

Donderdag 29 november: Special Edition WestCord Thirstdays

De tiende editie van onze maandelijkse netwerkborrel ‘WestCord Thirstdays’ vindt plaats op donderdag 29 november. Extra reden voor een speciale editie, met o.a. kans om een overnachting te winnen. Én… wie jarig is trakteert: alle drankjes en hapjes zijn voor onze rekening!

Programma
17:00 – 18:00 uur: Inloop met een glas prosecco en ontvangst van een unieke kamersleutel waarmee je kans maakt op een gratis overnachting.
18:00 – 18:15 uur: Welkomstwoord en officiële start van de Jubileumweek.
18:15 – 20:00 uur: Borrelen en netwerken
19:00 – 19:30 uur: Vanaf 19:00 kun je je kamersleutel testen en zie je direct of je gewonnen hebt.

Inschrijven WestCord Thirstdays 29-11-18

 

Zaterdag 1 december: Open Dag WestCord Hotel Delft

Ben je benieuwd wat er achter de schermen van een hotel gebeurt? Kom dan gezellig langs en neem een kijkje in WestCord Hotel Delft! Tijdens deze open dag maak je kennis met de vele facetten van het werken in een hotel. Zo zijn er o.a. rondleidingen (voor en achter de schermen), proeverijen van wijn en bier, een wedstrijd bedden opmaken en een workshop van onze chef.

Er worden rondleidingen georganiseerd door het hotel. Vraag onze collega’s het hemd van het lijf tijdens een tour door het hotel. Er gebeurt meer achter de schermen dan je denkt… Vraag je je weleens af hoe een hotelbed zo strak wordt opgemaakt? Ook dat laten we je graag zien. En wat doet onze technische dienst allemaal? Loop mee met André en hij laat je de kneepjes van het vak zien!

Ook voor kinderen is er van alles te beleven deze dag, zoals kruidnootjes en speculaas bakken en marshmallows roosteren op het terras. Verder is er een springkussen en zijn er diverse spelletjes.

Programma
Vanaf 10:00 uur ieder heel uur een rondleiding door het hotel
11:30 en 14:30 uur: Wijnproeverij met onze sommelier
12:00 en 15:00 uur: Bierproeverij
12:30 en 15:30 uur: Tapwedstrijd! Leer hoe je het perfecte glas Heineken tapt.
13:00 en 13:30 uur: Blindproeverij. Herken je geblinddoekt alle ingrediënten?

De hele dag door

  • Voor de kids: kruidnootjes en speculaas bakken, marshmallows roosteren op het terras, springkussen en sjoelen.
  • 24 uur gastvrijheid: een fotoreportage van 24 uur in een hotel
  • Timelapse van de bouw van WestCord Hotel Delft
  • Wedstrijd hotelbed opmaken – Maak jij het bed het snelst en het strakst op?
  • Bierhistorie Delft – Maak kennis met de Delftse bieren van Bierhistorie Delft
  • Een kijkje in de keuken…
  • Banenmarkt: alle vacatures bij WestCord Hotels op een rij – informeer direct, spreek je toekomstige collega en proef de sfeer…

WestCord Hotel Delft

Sluiten
WestCord Hotels logo small

De beste prijs wordt nu voor je opgehaald…