Raalte... in het hart van Salland

Boek dit arrangement

, ,

Raalte... in het hart van Salland

Raalte is gelegen in het hart van Salland. Het unieke dorpje is centraal gelegen tussen Zwolle, Hengelo en Deventer. De historische dorpen, boerderijen en landschappen bepalen het beeld van Salland. In Raalte ontloop je de drukte van de grote steden en geniet je van de weelderige en rustgevende natuur van Salland. Raalte biedt een gezellig en uitgebreid centrum.

De omgeving van Raalte biedt prachtige wandel- en fietstochten die je het dagelijkse leven even laten vergeten. Breng een bezoek aan de nabijgelegen natuurgebieden de Sallandse Heuvelrug, Raalterwoold, Boetelerveld en Luttenberg.

Raalte staat bekend om het jaarlijkse Stöppelhaene Festival met een gevarieerd aanbod van artiesten.

Nationaal park de Sallandse Heuvelrug beslaat een gebied van 35 km². Hier kun je uren rondlopen en genieten van de natuur en de dieren die zich huizen in dit gebied. Je kunt hier bijvoorbeeld reeën, vossen en dassen spotten!

Vanuit Raalte ben je snel in Zwolle, de groenste gemeente van Nederland. In Zwolle vind je veel oude en monumentale gebouwen, leuke winkels en restaurants. Ook Hellendoorn is vlakbij Raalte, hier vind je gezellige familie pretparken als Avonturenpark Hellendoorn.

Raalte

Boek dit arrangement

, ,