Calling all dancers

Dutch Swing College Band

Op zondag 3 juni 2018 komt de Dutch Swing College Band weer terug aan boord van het schip. Zij zullen van 16:00-19:00 uur optreden in de La Fontaine Room, waar jazzliefhebbers in een sfeervolle omgeving op de swingende muziek van de Dutch Swing College Band kunnen dansen.

Over Dutch Swing College Band

Tijdens de Tweede Wereldoorlog was jazzmuziek verboden in Nederland. Toch waren er een aantal jongeren die deze muziek wilden behouden. Ze oefenden en speelden in het geheim en waren vastbesloten om na de oorlog een school op te richten voor jazzmuziek: het Swing College. Op de dag van de bevrijding in 1945 had het Orchestra of the Dutch Swing College haar eerste optreden. Er werden lezingen gegeven, jazz bijeenkomsten georganiseerd en muzieklessen gegeven door leden van de band. De naam werd daarom al snel veranderd in de Dutch Swing College Band. In 1960 werd de Dutch Swing College Band een beroepsorkest, zij wonnen vele prijzen en spelen tot op heden wereldwijd met succes.

 

Ticketverkoop

De kaarten voor dit bijzondere optreden kosten €27,- per stuk. Via de Nationale Theaterkassa kunt u nu de tickets in de voorverkoop kopen. Ook bestaat de mogelijkheid om aan boord entreekaarten te kopen bij de hotelreceptie op het Main Deck.

 

Als afsluiting genieten van een heerlijk diner

Wilt u voor of na het concert genieten van een heerlijke lunch of diner in één van onze restaurants aan boord? Reserveren is wenselijk. Onze mogelijkheden:

  • Captains Lunch in het Lido à €13,50 p.p.
  • 3-gangen diner in de Club Room à €39,50 p.p.
  • 3-gangen diner in het Lido à €34,50 p.p.

Reserveren o.v.v ‘Dutch Swing College Band’ via telefoonnummer: 010 – 297 30 97

Boek direct

, ,