Boek direct

, ,

Michelin-sterrenrestaurant élevé in WestCord WTC Hotel Leeuwarden is officieel benoemd tot vierde Champagne Barons de Rothschild Ambassadeur van WestCord Hotels. Op maandag 19 september is in Hotel New York in Rotterdam het ambassadeursschild persoonlijk in ontvangst genomen.
Baron Philippe Sereys de Rothschild, President van Champagne Barons de Rothschild, bracht een bezoek aan Hotel New York waarbij hij het schild uitreikte aan Harry en Jennifer Westers. Hiermee is Restaurant élevé officieel benoemd tot ambassadeur. WestCord Fashion Hotel Amsterdam, ss Rotterdam en Hotel New York waren al ambassadeur van het exclusieve champagnemerk. In totaal behoren 25 bedrijven in Nederland tot het selecte ambassadeurs gezelschap, waaronder nu vier WestCord hotels.

Champagne Barons de Rothschild

Het champagnemerk is in 2005 ontstaan nadat drie takken van de Rothschild familie zijn gaan samenwerken om een exclusieve champagne te produceren. Dit doen ze door druiven te kopen van de beste percelen van de Champagnestreek. De wijnmaker Jean Philippe Moulin, streeft een elegante, zuivere stijl na en maakt alle champagnes zonder houtlagering. Er worden drie champagnes geproduceerd: Champagne Brut, Champagne Rosé en Champagne Blanc de Blancs.

‘’Trots op deze benoeming’’

Harry Westers, directeur van Westcord Hotels: ‘’Wij zijn zeer trots op deze benoeming en dat onze hotels goed vertegenwoordigd zijn in dit gezelschap ambassadeurs. De Rothschild champagnes staan voor hoge kwaliteit en dat is waar wij in onze hotels ook naar streven.’’

Boek direct

, ,