Good Vibes only!

Mid Summer Jazz Delft

Good vibes at Mid Summer Jazz Delft

Als voorproefje van het Jazz Festival Delft, dat plaatsvindt in het vierde weekend van augustus, organiseert Stichting Delfts Jazz op vrijdag 21 juni 2019: Mid Summer Jazz.

Het Stationsplein in Delft zal op de langste dag van het jaar zijn gevuld met heerlijke Jazz klanken. Dit knusse plein is tussen 16-23 uur het decor voor de optredens van ROA 5!, het Liberati Quartet, SMANDEM. Tussen de optredens door zorgt DJ Della Goossens voor muzikale jazz vibes. Naast muziek kun je tijdens dit festival ook genieten van een hapje en een drankje. Net als haar grote broer, is ook Mid Summer Jazz voor iedereen gratis toegankelijk.

Verbindende kracht

Stichting Delfts Jazz gelooft in de verbindende kracht van muziek en heeft tot doel het promoten van Jazzmuziek in en om Delft. Het Jazz Festival Delft heeft als oogmerk een brede en kleurrijke programmering van Jazz in al zijn verschijningsvormen. Er is plaats voor mainstream Jazz, maar ook voor ‘nieuwe’ geluiden, invloeden uit andere muziek­stijlen, culturen en kunstvormen. Binnen dit festival gaan uitersten, hand in hand.

Jazz Festival Delft: inspireert en verbindt!

Meer informatie? Bezoek de website!