overzicht

Terugblik op
2017

Gelukkig nieuwjaar!

Welkom in 2018!

Namens het ss Rotterdam wensen wij jullie een gelukkig nieuwjaar toe vol mooie momenten om nieuwe herinneringen te maken.
2017 was een veel bewogen jaar waar van alles in gebeurd is. Een kort overzicht van de hoogtepunten van 2017:

K3 Love Cruise

In de zomer is het ss Rotterdam een maand lang de filmlocatie geweest voor de nieuwe K3 film ‘K3 Love Cruise’. Het verhaal van de film is dat K3 meegaat op een cruise waar ze een optreden moeten geven. Maar tijdens deze boottocht loopt er heel wat mis. En als uit de magische ketting van Klaasje dan ook nog een parelelf met toverkrachten verschijnt, is het hek helemaal van de dam.
De K3’tjes Marthe, Hanne en Klaasje zijn erg trots op hun eerste film! Dat lieten ze ook weten in onderstaand interview:

Escape Room ss Rotterdam

Eind augustus was het dan zo ver. De  deuren van onze escape room zijn eindelijk open gegaan voor publiek! Of sluiten ze je juist?
Het bleek in ieder geval een groot succes. Vele vriendengroepen, families en teams kwamen naar het schip toe voor hun unieke beleving aan boord.
Sinds de opening tot het einde van het jaar is onze escape room zo’n 800 keer gespeeld met een slagingspercentage van 30%!


Kampioensfeest Feyenoord

Het ss Rotterdam was dé locatie voor het grootste evenement van Rotterdam: het kampioensfeest van Feyenoord.
Heel Rotterdam stond op z’n kop en wij natuurlijk ook! Het was één groot feest aan boord waar onder andere Jandino Asporaat als Gerrie bij aanwezig was.

The Start Of New Memories

Begin 2017 is onze nieuwste promotiefilm online gegaan. Herinneringen staan centraal bij ons aan boord, dus door deze film kwam onze slogan ‘The Start Of New Memories’ nóg sterker naar voren.
Ook in het nieuwe jaar zullen we bezig om blijven om een plek te zijn voor nieuwe herinneringen gemaakt kunnen worden!

Renovatie Grand Ballroom Deck

Het hout van het Grand Ballroom Deck is afgelopen zomer gerenoveerd en eind augustus opgeleverd. Daardoor straalt deze Grande Dame weer als vanouds!

Green Key vernieuwing

In december hebben we opnieuw het Gouden Green Key certificaat ontvangen. Het schip en WestCord Hotels zetten zich proactief in om meer aan het milieu te doen dan de wet- en regelgeving verlangt. En dat doen we nog steeds heel goed!

Lancering nieuwe website

De Nederlandse en Engelse website van het ss Rotterdam zijn vernieuwd! Een modernere ‘look & feel’ en voorzien van nieuwe foto’s en filmpjes.

Nieuwe chef-kok en uitstraling Club Room

Dit jaar is ook de ‘look & feel’ van de Club Room veranderd en hebben we een nieuwe chef-kok, Pascal Troost! Een jaar vol nieuwe gerechten en culinaire verrassingen!

Publiciteit voor het schip

In 2017 is het schip naast de vele publiciteit rondom K3 ook in het nieuws geweest met andere bijzondere momenten. Zo is bijvoorbeeld ook de eerste en de laatste aflevering van Boer Zoekt Vrouw bij ons aan boord opgenomen!

Verwelkomen aan boord

Het schip heeft een bijzondere geschiedenis en daarmee een bijzonder verhaal. Maar hoe zit het eigenlijk met onze medewerkers? Ruud, Selma, Martijn en Ziggy gaven daar dit jaar al antwoord op!

 

Wat brengt 2018?

Het ene jaar is afgesloten en het andere staat in de kinderschoenen. 2018 wordt voor het schip een jaar vol nieuwe uitdagingen en momenten voor mooie herinneringen!

EK Beachvolleybal

Aankomende zomer zal het EK Beachvollebal 2018 plaatsvinden naast het schip. Het WK Beachvolleybal van 2015, ook bij ons op de kade, was al een spetterend succes, dus dat beloofd veel goeds voor komende editie!

60-jarig jubileum

In september 1958 werd het ss Rotterdam te water gelaten. Dat vieren we 60 jaar laten met ons jubileum! Meer daarover later dit jaar.

Professionalisering Meetings & Events

Op het schip kan meer worden gedaan als overnachten en dineren! Congressen of (bedrijfs)feesten organiseren is zeker ook mogelijk. In het jaar nieuwe jaar gaan we ons richten op het vernieuwen van meubilair en dergelijke, om zo een nog betere dienstverlening te kunnen realiseren!

 

En verder..

2018 wordt nu al een geweldig jaar. En daar kun jij deel van uitmaken! Ook in 2018 zijn we op zoek die deel willen uitmaken van de herinneringen aan boord!
Zo zijn we op zoek naar vrijwilligers aan boord, onze Shiphosts! Maar ook naar tal van andere collega’s. Zien wij jou in 2018?

Boek direct

Alle hotels
,