Het ss Rotterdam gooit haar trossen los in de Koopgoot

Het ss Rotterdam gooit haar trossen los in de Koopgoot

Vrijdagmiddag opende het ss Rotterdam officieel de deuren van haar eigen pop-up store in de Koopgoot. In deze ‘Flagship Store’ geeft het ss Rotterdam een voorproefje van het unieke aanbod dat ‘La Grande Dame’ te bieden heeft. In de pop-up store kan direct een onvergetelijke hotelovernachting , een smakelijk etentje of een interessante rondleiding worden gereserveerd. Met deze pop-up store wilt het ss Rotterdam daarnaast bezoekers van de binnenstad verleiden om ook een kijkje te komen nemen aan boord van het ss Rotterdam dat is gelegen op de kop van Katendrecht.

Playa Del Koopgoot

Veel vakantiebestemmingen zijn dit jaar gewijzigd, daarom brengt de Koopgoot haar bezoekers in vakantiesfeer. Het binnenplein van de Koopgoot is volledig in stijl aangekleed in samenwerking met de Koopgoot en het ss Rotterdam. Gedurende de gehele vakantieperiode maak je kans op zomerse prijzen. Ook is er een streetsafari app ontwikkeld waarmee de big five in en rondom de Koopgoot kan worden gespot. Speciaal voor de streetsafari is Sterrin Smalbrugge vrijdagmiddag langsgekomen om de safari officieel te openen.

The Flagship Store – ss Rotterdam By WestCord

Net zoals alle winkeliers uit de Koopgoot is de Flagship Store van het ss Rotterdam dagelijks geopend. Hieronder vindt u de openingstijden. Onze bemanning verwelkomt u de komende maanden graag in de Koopgoot om u een rondleiding te geven door de pop-up store.

  • Ma: 12:00 – 17:00
  • Di: 10:00 – 17:00
  • Woe: 10:00 – 17:00
  • Don: 10:00 – 17:00
  • Vrij: 10:00 – 21:00
  • Zat: 10:00 – 17:00
  • Zon: 10:00 – 17:00

Meer informatie over het ss Rotterdam is te vinden op de website.