Haal meer uit uw werkdag bij

WestCord Hotel Delft

Need some (work) space?

Bijzondere tijden vragen om bijzondere oplossingen. Een rustige en comfortabele werkplek afgestemd op de nieuwe richtlijnen van het RIVM is geen vanzelfsprekendheid. Ervaar de vertrouwde service en aandacht en ontdek de buitengewone mogelijkheden van ons hotel. Haal meer uit uw werkdag bij WestCord Hotel Delft!

Flexwerken-delft

Flexwerken in de lobby

In alle rust werken op een comfortabele flexplek? Tijd tussen twee afspraken? Haal meer uit uw werkdag en kom flexwerken in onze lobby. Perfect bereikbaar aan de A13 tussen Den Haag en Rotterdam in en van alle gemakken voorzien. Parkeer uw auto kosteloos voor de deur en kies één van de praktische en flexibele werkplekken in de lobby. Wij verwelkomen u graag op elk moment van de dag. Voor één uur of zo lang u wilt. Alleen, of samen met collega’s en partners flexwerken. Neem plaats, plug in en ga direct aan de slag!

Huur-een-kamer-als-kantoor-WestCord-Hotel-Delft

Need some (work)space?

Is het voor u niet mogelijk om thuis te werken? Bent u op zoek naar een ruimte zonder afleiding? Of kunt u niet naar kantoor omdat daar teveel mensen bij elkaar komen? Huur dan een kamer voor een halve of hele dag! Voorzien van voldoende privacy om geconcentreerd te werken.

flexwerken-WestCord-Hotel-Delft

Alle voordelen op een rijtje

  • Volledig privé
  • Eigen bureau en toilet
  • Onbeperkt Wifi
  • Onbeperkt gebruik van je eigen Nespresso machine en/of thee faciliteiten
  • Mogelijkheid om roomservice te bestellen
  • Gratis parkeren
  • Gratis gebruik van fitness
  • Speel je eigen muziek af via de bluetooth speaker

Tarief: 8 uur €45,00

Alles in huis!

Razendsnelle wifi

Een goede werkplek kan niet zonder snelle wifi, toch? Bij een dagje flexwerken in Hotel Delft hoef jij je daar geen zorgen over te maken. Sla je laptop open en ga aan de slag, wij regelen de rest!

Heerlijke koffie

Wij weten als geen ander dat goede koffie het halve werk is. Als experts in gastvrijheid zorgen we hiervoor.

Gratis parkeren

Parkeren doe je altijd gratis bij WestCord Hotel Delft én direct voor de deur. Wel zo lekker, toch?

Foto Rob Keeris

Delftse Hout om de hoek

Tijd voor een korte break? Vanaf WestCord Hotel Delft loop je zo naar de Delftse Hout, een prachtig recreatie- en natuurgebied! Hier tref je onder andere een hertenkamp en een strand.

Huurcontract opgezegd?

Met de nieuwe RIVM richtlijnen zijn veel kantoren en vergaderruimtes plotseling te klein geworden. Thuiswerken is ook onderdeel van het nieuwe speciaal geworden. Daardoor zijn sommige kantoren niet meer nodig. Voor al deze nieuwe ontwikkelingen bieden we verschillende mogelijkheden. Wij maken graag een voorstel. Is uw vergaderruimte te klein geworden? Wij bieden verschillende ruime zalen. En heeft u de huur van uw kantoor opgezegd? Samen zoeken we een passende oplossing voor een flexkantoor.

Blijven slapen?

WestCord Hotel Delft heeft 123 eigentijds ingerichte hotelkamers die volledig zijn gestyled door IKEA, allen voorzien van airconditioning, strijkijzer en strijkplank. Ook zijn er 17 ruime appartementen voorzien van extra faciliteiten voor langer verblijf.

Boek een kamer

Contact

Wilt u meer informatie of heeft u interesse in bovenstaande opties? Dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor contact opnemen met: 015-888 9010 of email: delft@westcordhotels.nl. Kom vrijblijvend een keer kijken! De koffie staat klaar.

Neem contact op per mail

Gezondheid en veiligheid

De gezondheid en veiligheid van onze gasten en ons personeel staan bij ons op nummer één. Wij zorgen dan ook voor een veilige en prettige werkplek. Om de veiligheid te waarborgen hanteren wij strenge maatregels. De 1,5 meter afstand wordt gegarandeerd.

Bekijk alle maatregelen