Het nieuwe speciaal

Hybride evenementen

Een bijeenkomst op locatie met livestream voor een grotere capaciteit

Hybride evenementen

Wil jij jouw evenement door laten gaan, maar is het nog een te grote capaciteit? Of twijfel je of iedereen durft te komen? Wij verzorgen vanuit WestCord WTC Hotel Leeuwarden hybride evenementen! Een goed verzorgde dag op onze locatie maar ook voor mensen op een externe locatie kwalitatief goed beeld en geluid. Omdat hybride evenementen heel persoonlijk kunnen worden ingericht, denken wij graag met u mee en maken we graag een passende offerte!

Onze vergaderruimtes krijgen een veel grotere capaciteit met het concept van hybride evenementen. Hybride evenementen houden in dat er tot het maximale aantal personen volgens de richtlijnen in de zaal kunnen plaatsnemen. Bij het WTC Hotel zijn dat de zalen New York 1,2 en 3 gecombineerd. De overige personen die ook bij het congres aanwezig willen of moeten zijn, volgen dit via een livestream. De livestream wordt volledig verzorgd met zeer kwalitatief goed beeld en geluid. De zaal is volledig voorzien van het benodigde materialen en er is technische ondersteuning aanwezig zijn.

De hybride evenementen zijn bij vrijwel al onze hotels te organiseren.

westcord-hotels-hybride-evenementen

Technische ondersteuning

Hakkelend beeld of vertraging met sprekers is verleden tijd met een hybride evenement bij WestCord Hotels. Ook in deze bijzondere tijd kan uw evenement honderden deelnemers hebben. Onze ruime zalen bieden op veilige afstand ruimte voor een groot aantal deelnemers, de rest van uw deelnemers kan online deelnemen aan het evenement. Wij werken samen met onze audiovisuele partner MHB dat gespecialiseerd is in high-end video oplossingen.

Contact

Vul het contactformulier om contact met ons op te nemen.

Nieuws en updates direct in uw inbox ontvangen?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de zakelijke mogelijkheden bij WestCord Hotels.

Inschrijven nieuwsbrief

Naar het contactformulier