Hulp nodig?

WestCord Hotel Delft krijgt eerste slaaprobot ter wereld

Voor WestCord Hotels is een goede nachtrust van onze hotelgasten het belangrijkste doel. Daarin gaan we zo ver dat we nu zelfs hoogwaardige technologie inzetten om je slaapcomfort te verbeteren, zodat je nog uitgeruster en frisser aan de nieuwe dag kan beginnen. Knuffelrobot Somnox, van de gelijknamige Delftse Startup, gaat hierbij helpen.

Knuffelrobot Somnox zorgt ervoor dat je sneller in slaap valt, dieper slaapt en een betere nachtrust ervaart. Somnox doet dit door te meten of je wakker bent of slaapt. Indien je wakker bent prikkelt Somnox de zintuigen om je in slaap te laten vallen. Zo kan Somnox daadwerklijk ‘ademhalen’, onderzoek wijst uit dat het voelen van een ademhaling invloed heeft op je eigen ademhaling. Daarmee kan de robot je naar een meditatief ritme van ademhaling brengen en val je zonder dat je het door hebt in slaap. Daarnaast kan Somnox ook diverse geluiden maken; een verhaaltje voor het slapen gaan? Geen probleem!

Delftse robotica met de hotelgast naar bed

Zo helpt Delftse technologie ons als hotelier om je verblijf nog comfortabeler te maken. We willen je als vaste gast van WestCord Hotel Delft de unieke kans bieden Somnox als één van de eersten te kunnen ervaren. Uiteraard zijn we heel erg benieuwd naar de bevindingen. We vragen daarom na het testen van Somnox om je ervaringen met ons te delen. Zo kan Somnox verder worden verbeterd op basis van jouw feedback!

Somnox is momenteel nog in een prototype fase. Een fase waar intensief wordt getest om zo doende het prototype te optimaliseren tot een markt klaar product. WestCord Hotel Delft is de ideale proeftuin om Somnox bij échte gebruikers in bed te leggen.

“I slept with a robot and it was fantastic”

Wil jij ook als eerste naar bed met een slaaprobot en meehelpen aan de ontwikkeling van een non-medicinaal alternatief om mensen te helpen slapen?

Kom dan naar WestCord Hotel Delft en probeer als één van de eerste ter wereld het prototype van Somnox!

Lees meer over de slaaprobot op de website van Somnox.

Meld je hier aan om te slapen met Somnox

Somnox

Sluiten
WestCord Hotels logo small

De beste prijs wordt nu voor je opgehaald…