Hotel Jakarta Amsterdam

Reserveer dit hotel nu

, ,

Hotel Jakarta Amsterdam

Een uniek energieneutraal hotel in Amsterdam waarbij twee werelden bij elkaar komen. Waar vroeger de lijndienst vertrok naar Jakarta, ligt nu een groene oase in het centrum van Amsterdam. Hotel Jakarta Amsterdam biedt 200 luxe 4-sterren kamers met Indonesische invloeden. De meeste kamers hebben een balkon, met een panoramisch uitzicht over het IJ enerzijds en Centraal Station anderzijds. Ontbijt, lunch of diner in Café Jakarta of drink een cocktail in Malabar. Laat je in de watten leggen in onze wellness, met zwembad met geweldig uitzicht over het IJ.

Over dit hotel

12 redenen om te kiezen voor Hotel Jakarta Amsterdam! Waan je in Oosterse sferen, maar dan in onze eigen hoofdstad. Vergaat je aan de waanzinnige subtropische binnentuin, met metershoge palmen. Eet authentieke Rendang bij Café Jakarta en sluit je dag perfect af met een vurige cocktail in Malabar!

Hotel

Op de Kop van het Java-eiland, Amsterdam
Energie neutraal gebouwd
Subtropische binnentuin
200 luxe kamers en suites
Café Jakarta
Skybar Malabar
Bakkerij Westers
WellCome Wellness

Kamer

Boutique style kamers
Uitzicht op het IJ
(Frans) balkon
WOW Suite

Zzz...

Kamers

De boutique style kamers (30m2) hebben een intieme, warme uitstraling van hout, gecombineerd met Indonesische invloeden. Ze beschikken over een inpandig balkon en zijn van alle moderne gemakken voorzien.

De luxe en ruime suites (vanaf 40m2) liggen in de punt van Hotel Jakarta en hebben een 180 graden uitzicht over het IJ, het centrum van Amsterdam en Amsterdam-Noord.

6

Superior kamer met douche

De Superior kamers (douche) hebben een ruime opzet van 32-35m2 en zijn voorzien van een Frans balkon. De moderne kamers met…

6

Superior kamer met douche & balkon

De Superior kamers (douche & balkon) hebben een oppervlakte van 30m2 inclusief een inpandig balkon. De moderne kamers…

Riverview Superior room- Hotel Jakarta Amsterdam
6

Superior kamer met bad, douche & balkon

De Superior kamers (bad, douche & balkon) hebben een oppervlakte van 30m2 inclusief een inpandig balkon. De moderne…

6

Waterfront Superior met douche & balkon

De Waterfront Superior kamers (douche & balkon) hebben een oppervlakte van 30m2 inclusief een inpandig balkon. De…

6

Waterfront Superior met bad, douche & balkon

De Waterfront Superior kamers (bad, douche & balkon) hebben een oppervlakte van 30m2 inclusief een inpandig balkon. De…

6

Junior Suite met douche

De Junior Suites (douche) hebben een ruime opzet van 32-35m2 en zijn voorzien van een Frans balkon. Alle Junior Suites…

6

Junior Suite met bad en douche

De Junior Suites (bad en douche) hebben een ruime opzet van 32-35m2 en zijn voorzien van een Frans balkon. Alle Junior…

hotel-jakarta-amsterdam-junior-suite-shower-douche-bad-bath-balkon-balcony-bathroom-badkamer-westcord-hotels
6

Junior Suite met bad, douche en balkon

De Junior Suites (bad, douche en balkon) hebben een ruime opzet van 32-35m2 en zijn voorzien van een balkon. Alle Junior…

6

WOW Suite

De WOW Suite heeft een ruime opzet van 42 m2 en is voorzien van een Frans balkon. Met de unieke ligging op de 7e verdieping…

6

Suite

De Suites (douche en bad) hebben een ruime opzet van 42m2 en zijn voorzien van een Frans balkon. Met de unieke ligging (2e…

Café Jakarta

Bij Café Jakarta serveren we onder het motto ‘Two Worlds Connected’ bijzondere fusion gerechten. Westerse ingrediënten worden gecombineerd met Oosterse specerijen en smaken. Daarnaast wordt er ook traditioneel Indonesisch gekookt en staan er Westerse gerechten op de kaart. Ons ruime terras ligt op het zuiden aan het water en biedt een waanzinnig uitzicht over het IJ en de passerende bootjes. In de zomer kun je je vergapen aan de cruiseschepen en de zon zien zakken achter het centrum van Amsterdam.

Lees meer!

Evenementen

Zaterdag 27 juli 2019 - zondag 4 augustus 2019

Pride Amsterdam

Elke zomer viert onze hoofdstad dat je kunt zijn wie je bent met Pride Amsterdam, een feest voor iedereen met unieke events, optredens, festivals en de wereldberoemde Canal Parade! WestCord is 'proud to welcome you!'

Amsterdam

Vrijdag 9 augustus 2019 - zondag 18 augustus 2019

Grachtenfestival Amsterdam

Het Grachtenfestival is hét podium voor jonge musici van over de hele wereld. Tijdens dit grootste klassieke muziekfestival van Nederland trakteren zij jong en oud op unieke concerten. Tien dagen wervelende klassieke muziek door heel Amsterdam.

Amsterdam

Donderdag 15 augustus 2019 - zaterdag 24 augustus 2019

World Cinema Amsterdam

Van 15 tot en met 24 augustus vindt de 10de editie van World Cinema Amsterdam plaats. Het filmfestival van Rialto dat nu al een decennium lang de beste films uit Afrika, Azië, Latijns-Amerika en het Caribisch gebied vertoont.

Amsterdam

Zondag 8 september 2019

Amsterdam City Swim

De Amsterdam City Swim is een zwemevenement voor de stichting ALS Nederland. Honderden zwemmers leggen een tocht af van 2 kilometer door de Amsterdamse grachten. Moedig ze aan langs de kades!

Amsterdam  · 10:00 - 20:00

Donderdag 17 oktober 2019 - maandag 21 oktober 2019

Amsterdam Dance Event

Het Amsterdam Dance Event is een muziekevent, waarbij 2200 van de grootste dance artiesten ter wereld naar de 120 beste clubs in Amsterdam komen. Overdag zijn er diverse congressen en talks over de dance-industrie.

Amsterdam

Hotel Jakarta Amsterdam op de kaart

Reserveer dit hotel nu

, ,