Open in 2021

The Market Hotel Groningen

The Market Hotel Groningen

Een thuis voor Groningers en gasten. Voor zakenlui en studenten. Van hier of van ver, uit streek of Stad. Gastvrij en gezellig, ontwapenend, vertrouwd. Voor iedereen van alle markten, een ontmoeting tussen jong en oud. The Market Hotel opent de deuren in het voorjaar van 2021.

Proefslapen met korting

Ben jij straks de eerste die ons komt ontdekken? Boek nu via de website van The Market Hotel en ontvang 25% korting op de kamerprijs! Wij verwelkomen je graag bij onze première. Dit tijdelijke tarief is op basis van 2 personen per kamer inclusief ontbijt. Proefslapen met korting is mogelijk t/m 31 juli 2021.

Boek direct!

Het hotel krijgt op de begane grond een restaurant met terras, een high end bar, een hotellobby, een eigen bakkerij en keuken. Er is ruimte voor 123 kamers, verdeeld over zes bouwlagen. Ook heeft het hotel een kelder met verschillende functies, waaronder een wellness ruimte en fitness. Op het dak bevindt zich een terras met een mooi uitzicht over de stad Groningen.

Het hotel combineert historische trapgevels met eigentijdse architectuur. Het reliëf in de gevel en de toepassing van hoogwaardige materialen zoals natuursteen, geven het hotel een grandeur die past bij deze locatie. Architectenbureau De Zwarte Hond uit Groningen werkt het architectonisch ontwerp bouwkundig uit.

Benieuwd hoe de bouw vordert?

Kijk mee op de webcam Website van The Market Hotel

 

The Market Hotel Groningen

  • Opening 2021

  • Aan de Grote Markt

  • Restaurant

  • Rooftop bar