Hulp nodig?

Hotels in Amsterdam

Mooie grachten, uitstekende restaurants, cafés en terrassen en cultuur.

Bezoek de theaters, musea en galerieën aan de Amsterdamse grachten. Daarnaast kun je wandelen in de verschillende  parken of al fietsend Amsterdam ontdekken. Ga shoppen in de P.C. Hooftstraat, Kalverstraat of Haarlemmerdijk.

WestCord Hotels in Amsterdam

WestCord Hotels heeft verschillende hotels in Amsterdam. Ons City Centre Hotel zit middein in het centrum aan de Nieuwezijdse Voorburgwal. Binnen 5 minuten sta je al op de Dam! Ons Art Hotel Amsterdam (3 en 4-sterren) is gevestigd in het opkomende Amsterdam West. Vlakbij de Houthavens, maar ook nog steeds dichtbij de altijd gezellige Jordaan. Fashion Hotel Amsterdam is ook te vinden in Amsterdam West. Met de fiets of tram ben je in 10 minuten op het Leidseplein. Het Vondelpark is nóg dichterbij, dat is maar 5 minuten fietsen.
Onze laatste aanwinst, Hotel Jakarta Amsterdam, is geopend in juni 2018. Het is energieneutral gebouwd en ligt op de kop van het Java-eiland.

Op Amsterdam raak je nooit uitgekeken!

Citytrip Amsterdam op de planning?

Bekijk ook ons aanbod voor arrangementen bij onze hotels in Amsterdam. Cultuur snuiven in de stad, struinen over de grachten en ’s avonds tot rust komen in het hotel van je keuze.

Bekijk arrangementen in Amsterdam

 

Zakelijk overnachten in Amsterdam?

Onze hotels in Amsterdam zijn ook geschikt voor de zakelijke overnachter. Bekijk de mogelijkheden!

Bekijk zakelijke mogelijkheden hotel Amsterdam

Geef mij maar Amsterdam...

Uitgelichte evenementen

Sluiten
WestCord Hotels logo small

De beste prijs wordt nu voor je opgehaald…