Hulp nodig?

Wellness faciliteiten bij WestCord Hotels

Bij verschillende WestCord Hotels kun je gebruik maken van de wellness faciliteiten. Bij enkele hotels kun je ook terecht in de beauty- en/of massagesalon.

WellCome Wellness

WellCome Wellness is het wellnesscentrum van WestCord Hotels. Vier locaties, waarvan 1 prachtig gelegen op Vlieland, 1 op Terschelling en 2 vestigingen in Amsterdam.

WellCome Wellness Amsterdam Fashion

WellCome Wellness is gevestigd in 4-sterren hotel Fashion Hotel Amsterdam. Hier kun je onder andere genieten van een Finse sauna, infrarood sauna, Turkse stoomcabine en verwarmd binnenzwembad. Daarnaast kun je hier ook genieten van een ruim aanbod van massages, schoonheidsbehandelingen voor zowel lichaam en gezicht en zijn er wekelijkse yoga en pilates sessies. Er wordt gewerkt met de natuurlijke producten van Comfort Zone. Kies uit verschillende rituelen, gezichtsbehandelingen en lichaamsbehandelingen zoals de Thermogenic Attack en de Hydramemory Facial. WellCome Wellness is toegankelijk voor zowel gasten als niet-gasten van het Fashion Hotel Amsterdam. Er zijn 5-rittenkaarten, 10-rittenkaarten en maand-, halfjaar- en jaarabonnementen te verkrijgen voor de fitness, het zwembad en de sauna’s.

Bekijk het complete aanbod of reserveer direct een behandeling online: fashion.wellcomewellness.nl

 

WellCome Wellness Amsterdam Jakarta

Geopend in juni 2018: WellCome Wellness in Hotel Jakarta Amsterdam. Gelegen op een unieke plek in de hoofdstad: op de punt van het Java-eiland. Hier kun je zwemmen in het verwarmde zwembad met uitzicht op het IJ, sporten in de fitness ruimte, naar de sauna, het Turks stoombad of voetenbad en genieten van het uitgebreide aanbod van behandelingen. In WellCome Wellness Jakarta wordt gewerkt met de natuurlijke producten van Comfort Zone en kun je kiezen uit massages, gezichts- en lichaamsbehandelingen, zoals Active Pureness of een traditioneel Indonesische Pijit massage. Daarnaast kun je hier terecht voor manicures, pedicures en kleine behandelingen zoals ontharen of wenkbrauwen verven. Er zijn dagkaarten en maand-, halfjaar- en jaarabonnementen te verkrijgen voor de fitness, het zwembad en de sauna’s.

Bekijk het complete aanbod of reserveer direct een behandeling online: jakarta.wellcomewellness.nl

 

WellCome Wellness Vlieland

WellCome Wellness is gevestigd in 4-sterren hotel Strandhotel Seeduyn op Vlieland. Bij WellCome Wellness kun je gebruik maken van de Finse sauna, infrarood sauna, zoutstenen sauna, verwarmd binnenzwembad en zonnestudio. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om massages, schoonheidsbehandelingen voor lichaam en gezicht te reserveren.

Bekijk het complete aanbod of reserveer direct een behandeling online: vlieland.wellcomewellness.nl

 

WestCord Hotels met wellness faciliteiten

Bij verschillende WestCord Hotels kun je gebruik maken van de wellness faciliteiten: van sauna tot solarium en zwembaden. Daarnaast bieden enkele hotels ook wellness arrangementen aan. Pure ontspanning in combinatie met een heerlijke overnachting!

Ontspannen én sporten bij WestCord Hotels?

Naast de hotels met wellness faciliteiten biedt WestCord Hotels ook hotels met sport en fitness faciliteiten.

Bekijk hotels met fitness faciliteiten

Ontspannen bij WestCord Hotels

Sluiten
WestCord Hotels logo small

De beste prijs wordt nu voor je opgehaald…