Hulp nodig?

Wellness faciliteiten bij WestCord Hotels

Bij verschillende WestCord Hotels kun je gebruik maken van de wellness faciliteiten. Bij enkele hotels kun je ook terecht in de beauty- en/of massagesalon.

Luxe wellness centers in WestCord Hotels

Bij een aantal van de WestCord Hotels is een wellness center aanwezig. Hier kun je ontspannen en genieten van verschillende sauna’s, stoomcabines, zwembaden, zonnestudio’s, massages en beauty behandelingen.

The Wellness Garden

The Wellness Garden is gevestigd in 4-sterren hotel Fashion Hotel Amsterdam. In The Wellness Garden kun je onder andere genieten van een Finse sauna, infrarood sauna, Turkse stoomcabine en verwarmd binnenzwembad. Daarnaast kun je hier ook genieten van een ruim aanbod van massages, schoonheidsbehandelingen voor zowel lichaam en gezicht. The Wellness Garden is toegankelijk voor zowel gasten als niet-gasten van het Fashion Hotel Amsterdam.

Website The Wellness Garden

 

WellCome Wellness

WellCome Wellness is gevestigd in 4-sterren hotel Strandhotel Seeduyn op Vlieland. Bij WellCome Wellness kun je gebruik maken van de Finse sauna, infrarood sauna, zoutstenen sauna, verwarmd binnenzwembad en zonnestudio. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om massages, schoonheidsbehandelingen voor lichaam en gezicht te reserveren.

Website WellCome Wellness Bekijk de brochure

 

WestCord Hotels met wellness faciliteiten

Bij verschillende WestCord Hotels kun je gebruik maken van de wellness faciliteiten: van sauna tot solarium en zwembaden. Daarnaast bieden enkele hotels ook wellness arrangementen aan. Pure ontspanning in combinatie met een heerlijke overnachting!

Ontspannen én sporten bij WestCord Hotels?

Naast de hotels met wellness faciliteiten biedt WestCord Hotels ook hotels met sport en fitness faciliteiten.

Bekijk hotels met fitness faciliteiten

Ontspannen bij WestCord Hotels

Sluiten
WestCord Hotels logo small

De beste prijs wordt nu voor je opgehaald…