Hulp nodig?

Hotels met zwembad

Op zoek naar een hotel met een zwembad? WestCord Hotels biedt hotels in verschillende plaatsen met een zwembad, binnen of buiten!

Onze hotels met zwembad

In verschillende van onze hotels bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van het zwembad. Een baantje trekken na een lange dag, of gezellig met het hele gezin lekker uitleven in het zwembad!

Vlieland – Bij WestCord Strandhotel Seeduyn kun je baantjes trekken in het binnenzwembad, gelegen in wellnesscentrum WellCome Wellness. In de zomer kan het dak open, extra genieten!

Terschelling – Hotel Schylge biedt een fijn binnenzwembad waar je tot rust kunt komen. ApartHotel Boschrijck beschikt over naastgelegen tropisch zwembadparadijs, met zwembad!

Ameland – In Hotel Noordsee kun je zwemmen met een panorama foto van het strand op de achtergrond, net alsof je zo de zee in loopt!

Amsterdam– Naast het Art Hotel ligt een gemeentelijk zwembad waar gasten in de zomermaanden gratis gebruik van kunnen maken. Het Fashion Hotel beschikt over een groot binnenzwembad.

de Veluwe – Hotel de Veluwe beschikt over een heerlijk verwarmd buitenzwembad. Geopend van mei t/m september!

Wellness

Naast de zwembaden beschikken de verschillende hotels ook over wellness faciliteiten. Neem na je saunabezoek een heerlijke duik in het zwembad!

Zwemmen bij WestCord Hotels

Sluiten
WestCord Hotels logo small

De beste prijs wordt nu voor je opgehaald…