Hulp nodig?

Huisdieren mee?

Wil je er graag op uit mét trouwe viervoeter? Bij een aantal WestCord Hotels is dit mogelijk! Lees hieronder op welke locaties honden zijn toegestaan.

  • Strandhotel Seeduyn (Vlieland)

Vanuit het hotel direct het strand op, bij Strandhotel Seeduyn kan het! Bij dit hotel is het mogelijk om een hond mee te nemen, we hebben hiervoor een aantal kamers beschikbaar gesteld. De kosten hiervan bedragen €20,00 per nacht. Neem contact op met de receptie voor de actuele beschikbaarheid.

Neem direct contact op met Strandhotel Seeduyn!
  • ApartHotel Boschrijck (Terschelling)

Zoals de naam al verklapt, ApartHotel Boschrijck is omringt door bos! Bij dit hotel is het mogelijk om een hond mee te nemen, we hebben hiervoor een aantal kamers beschikbaar gesteld. De kosten hiervan bedragen €25,- per nacht. Neem contact op met de receptie voor de actuele beschikbaarheid.

Neem direct contact op met ApartHotel Boschrijck
  • Hotel Noordsee (Ameland)

Met zijn ideale ligging kan je bij Hotel Noordsee alle kanten op: het strand, bos of gezellige dorp Nes. Bij dit hotel is het mogelijk om een hond mee te nemen, we hebben hiervoor een aantal kamers beschikbaar gesteld. De kosten hiervan bedragen €15,- per nacht. Neem contact op met de receptie voor de actuele beschikbaarheid.

Neem direct contact op met Hotel Noordsee!

Huisdieren mee?

Sluiten
WestCord Hotels logo small

De beste prijs wordt nu voor je opgehaald…