Calling all dancers

Jubileumconcert Dutch Swing College Band

I.v.m. alle maatregelen omtrent het Coronavirus is het jubileumconcert van de Dutch Swing College Band verplaatst van zondag 26 april 2020 naar zondag 2 mei 2021.
Op deze dag viert de band alsnog al die oude hits, anekdotes, oud bandleden en samenwerkingen in een uniek jubileumconcert tijdens het 75-jarig jubileum. Zij zullen van 14:00-19:00 uur optreden in het theater, waar jazzliefhebbers in een sfeervolle omgeving op de swingende muziek van de Dutch Swing College Band kunnen dansen.

Over Dutch Swing College Band

Tijdens de Tweede Wereldoorlog was jazzmuziek verboden in Nederland. Toch waren er een aantal jongeren die deze muziek wilden behouden. Ze oefenden en speelden in het geheim en waren vastbesloten om na de oorlog een school op te richten voor jazzmuziek: het Swing College. Op de dag van de bevrijding in 1945 had het Orchestra of the Dutch Swing College haar eerste optreden. Er werden lezingen gegeven, jazz bijeenkomsten georganiseerd en muzieklessen gegeven door leden van de band. De naam werd daarom al snel veranderd in de Dutch Swing College Band. In 1960 werd de Dutch Swing College Band een beroepsorkest, zij wonnen vele prijzen en spelen tot op heden wereldwijd met succes.

Ticketverkoop

De kaarten voor dit jubileumconcert kosten €49,50,- per stuk. Via de Nationale Theaterkassa kunt u nu de tickets in de voorverkoop kopen. Ook bestaat de mogelijkheid om aan boord entreekaarten te kopen bij de hotelreceptie op het Main Deck.

Genieten van een lunch of diner?

Wilt u voor of na het concert genieten van een heerlijke lunch of diner aan boord in ons grillrestaurant Lido Grill? Reserveren is wenselijk. Onze mogelijkheden:

  • Captains Lunch in Lido Grill voor €14,00 p.p.
  • 3-gangen Chef’s Menu in Lido Grill voor €38,50 p.p.

Reserveren o.v.v ‘Dutch Swing College Band’ via telefoonnummer: 010 – 297 30 97

Boek direct

Alle hotels
,