Pop-up kadowinkel in het centrum van Rotterdam

ss Rotterdam en Hotel New York gaan de Koopgoot in

Pop-up kadowinkel in het centrum van Rotterdam

ss Rotterdam en Hotel New York gaan de Koopgoot in

UPDATE: 15 DECEMBER 2020

Vanwege het heersende COVID-19 virus hanteren wij op dit moment de richtlijnen van het RIVM, de GGD en de Nederlandse Overheid. Dit houdt in dat wij sinds dinsdag 15 december onze kadowinkel hebben moeten sluiten in ieder geval tot nader bericht.

Naast deze ingrijpende maatregel, zijn er natuurlijk nog meer maatregelen getroffen waar wij gasten graag over op de hoogte houden. Kijk voor meer informatie over alle maatregelen en wat wij doen voor de veiligheid aan boord op onze speciale informatiepagina.

Meer informatie

 

Op vrijdag 23 oktober openden het ss Rotterdam en Hotel New York de nieuwe pop-up winkel in de Rotterdamse Koopgoot. De kadowinkel, zoals de winkel heet, is zeven dagen in de week geopend t/m 31 december en staat vol met de allerleukste kado’s voor de komende feestmaanden.

Deze bijzondere tijden vragen om creatieve ideeën en initiatieven. De samenwerking tussen de Koopgoot, het ss Rotterdam en Hotel New York is daar een perfect voorbeeld van. De Koopgoot stelt één van hun leegstaande winkelpanden beschikbaar om deze twee Rotterdamse iconen een prominente plek in het centrum te bieden. De kadowinkel wordt een plek waar iedereen zijn of haar kado’s voor de komende feestdagen zelf kan samenstellen en kan kopen. Van sleutelhangers tot servies, bedlinnen, (kinder)kleding en stroopwafels. Iedereen kan in de pop-up winkel zijn of haar kadopakket samenstellen, geschikt, voor de dobbelavonden met Sinterklaas, voor onder de kerstboom of als uniek verjaardagskado.

De twee toonaangevende hotels met beiden een flinke dosis historie van de Holland-Amerika Lijn staan garant voor unieke belevingen. Een mooie ervaring aan boord van het ss Rotterdam of in Hotel New York zijn te koop in de vorm van kadobonnen.

Net zoals alle andere winkeliers in de Koopgoot, is de Kadowinkel van het ss Rotterdam en Hotel New York ook dagelijks geopend. Onze bemanning verwelkomt je de komende maanden graag in de Koopgoot tijdens onderstaande openingstijden.

Openingstijden Kadowinkel

De Kadowinkel is sinds 15 december gesloten tot nader bericht.

Ma: 12:00 – 17:00u
Di: 10:00 – 17:00u
Woe: 10:00 – 17:00u
Don: 10:00 – 17:00u
Vrij: 10:00 – 20:00u
Zat: 10:00 – 17:00u
Zon: 12:00 – 17:00u

Adres Kadowinkel: Beurstraverse 126