Hulp nodig?

Twee ruime designkamers met tussendeur

Samen met het hele gezin erop uit? Boek de kamers met tussendeur bij WestCord WTC Hotel Leeuwarden

WestCord WTC Hotel Leeuwarden beschikt over verschillende kamertypes met tussendeur. De hotelkamers kunnen zo gekoppeld worden tot één gezamenlijke kamer, zeer geschikt voor families en gezinnen met kinderen. Beide kamers beschikken over een tweepersoonsbed met eigen badkamer met bad en apart toilet. Daarnaast is het ook nog mogelijk een babybedje op een van de kamers te plaatsen.

Iets meer luxe? Het is zelfs mogelijk een koppeling te maken met één van onze City view kamers, met prachtig uitzicht over de stad Leeuwarden!

Een kamer met tussendeur boeken of meer informatie?

Neem hiervoor contact op met WestCord WTC Hotel Leeuwarden. Mail naar receptie.wtc@westcordhotels.nl, of bel +31 (0) 582 334 900.

Kamer eigenschappen

  • Twee ruime kamers met tussendeur
  • Aparte badkamers met bad
  • Gratis wifi
  • Minibar
  • Espresso-apparaat
  • Kinderpakketje (op aanvraag)

Over WTC Hotel Leeuwarden

WestCord WTC Hotel Leeuwarden is ideaal gelegen aan de uitvalswegen en nabij het historische centrum. Daarnaast beschikt het hotel over 143 luxe en comfortabele designkamers, waaronder City view kamers en ruime appartementen. In het gehele hotel is er gratis, draadloos internet. Ook kun je als gast bij ons gegarandeerd gratis parkeren naast het hotel! Ook biedt het hotel diverse wellness- en fitnessfaciliteiten aan zijn gasten.

Op de 11e etage, uitkijkend over de prachtige stad Leeuwarden, kun je dineren op niveau in Fine dining restaurant élevé. De gerechten wisselen per seizoen en ingrediënten worden regionaal en lokaal verkregen. Grenzend aan élevé is le bráss gevestigd, hier kun je genieten van klassieke brasserie gerechten. Op deze etage is ook de Skybar gesitueerd met een diversiteit aan (mousserende) wijnen, cocktails en Gin Tonics!

Twee ruime designkamers met tussendeur media

Sluiten
WestCord Hotels logo small

De beste prijs wordt nu voor je opgehaald…