Hulp nodig?

Kerst op Terschelling

Kerst vieren op het mooie Waddeneiland Terschelling, dat maakt het extra bijzonder! Met de hele familie of knus samen met z'n tweeën: op Terschelling is altijd iets te doen.

Kerst op Terschelling is wel heel speciaal

Extra speciale Kerstdagen dit jaar? Kies voor het prachtige Terschelling. Wanneer je de boot opstapt heb je al het idee dat je los bent van het dagelijkse leven: op naar Terschelling, voor een fantastische Kerst!

Proef de kerstsfeer op Terschelling

In de gezellige dorpen op Terschelling, zoals Midland of West-Terschelling,  kun je de winter- en kerstsfeer goed proeven. Wandel door de straten, bezoek de gezellige café’s, restaurants en winkeltjes. Ook worden er gezellige Kerst evenementen georganiseerd, zoals een kerstwandeling of een kerstmarkt!

Laat je in watten leggen

Laat ons jou in de watten leggen en kies voor een compleet verzorgd arrangement om de Kerstdagen te vieren in WestCord Hotel Schylge of ApartHotel Boschrijck. Hotel Schylge biedt luxe hotelkamers, waarvan sommigen met uitzicht op zee! In ApartHotel Boschrijck vind je 4 t/m 6 persoonsappartementen: perfect dus voor de hele familie. Bij beide hotels geniet je van een compleet arrangement, inclusief o.a. ontbijt, brunch en/of diner. Bekijk de arrangementen hieronder of boek direct via een van de knoppen.

Kerst ApartHotel Boschrijck 3 nachten Kerst ApartHotel Boschrijk 4 nachten
Kerst Hotel Schylge 2 nachten Kerst Hotel Schylge 3 nachten Kerst Hotel Schylge 4 nachten

Kerstarrangementen op Terschelling

Geniet van een heerlijke Kerst op Terschelling!

Sluiten
WestCord Hotels logo small

De beste prijs wordt nu voor je opgehaald…