Hulp nodig?

Kerst op Vlieland

De gezellige Kerstdagen doorbrengen op een van de leukste plekken van Nederland: het mooie Vlieland! Vlieland is knus, gezellig en heeft prachtige natuur waar je heerlijk tot rust kunt komen tijdens de Kerstdagen.

Vlieland is wel heel speciaal tijdens Kerst

Stap dit jaar op de boot en zet koers naar Vlieland voor de Kerstdagen. Vlieland is een knus en gezellig eiland en daardoor uitermate geschikt om samen Kerst te vieren!

Kerstsfeer in overvloed

Wandel door de gezellige Dorpsstraat met haar gezellige winkeltjes, café’s en restaurants. Neem plaats in het altijd gezellige Café ’t Praethuys voor een kop warme choco of dampende thee. Deze Kerst kom je helemaal tot rust op Vlieland. De dag afsluiten met de frisse zeewind in de haren? Dat is nooit een probleem op Vlieland: je fietst of wandelt zo naar het brede strand toe.

Volledig verzorgd op Vlieland

Kies voor een Kerst arrangement op Vlieland in WestCord Hotel de Wadden of WestCord Strandhotel Seeduyn. Wij bieden complete Kerst arrangementen: je hoeft alleen maar te boeken en wij zullen jou in de watten leggen!

Met het Kerst op Vlieland arrangement boek je een compleet pakket: 2 of 3 overnachtingen inclusief ontbijt en o.a. een Kerstdiner. Busvervoer is op Vlieland gratis, dus je kan overal naartoe! Bekijk de arrangementen hieronder of boek direct via een van de knoppen.

Kerst Hotel de Wadden 2 nachten Kerst Hotel de Wadden 3 nachten
Kerst Strandhotel Seeduyn 2 nachten Kerst Strandhotel Seeduyn 3 nachten

Kerst op Vlieland arrangementen

Geniet van een heerlijke Kerst op Vlieland!

Sluiten
WestCord Hotels logo small

De beste prijs wordt nu voor je opgehaald…