Taste of new memories

Nieuwe menukaart in onze restaurants

Proef het zelf

Afgelopen week zijn in het Lido en in de Club Room nieuwe menukaarten ingegaan, vol met vernieuwende en verrassende gerechten. De perfecte gelegenheid om weer gezellig uit eten te gaan. Ben jij benieuwd naar de kaart en de smaken? Reserveer dan een tafel via reserveringen@ssrotterdam.nl of 010-2973090. 

 

Club Room

De Club Room is de culinaire huiskamer van het ss Rotterdam. De Club Room is een ware prikkeling van alle zintuigen. Dompel je onder in deze ontspannen ambiance en geniet van onze verfijnde gerechten. Chef-kok Pascal Troost staat samen met zijn keukenbrigade en maître-sommelier Alfred van der Toolen klaar om je een onvergetelijke avond te bezorgen.

 

Grillrestaurant Lido

Het Lido is één van onze twee restaurants aan boord en bevindt zich op het Promenade Deck (P). Het is hét grillrestaurant van Rotterdam waar je kunt genieten van diverse gerechten die zijn bereid in een speciale houtskooloven. Onze KOPA houtskooloven – een combinatie van een grill en een oven – geeft vlees, vis en zelfs groenten een unieke grillsmaak, met behoud van de oorspronkelijke sappen en aroma’s.

Boek direct

Alle hotels
,