Hulp nodig?

Oerol op Terschelling

Oerol 2018  barst bijna los! Van 15 tot en met 24 juni staat Terschelling weer volledig in het teken muziek, cultuur en theater en meer! Wel het eilandgevoel maar geen zin in gedoe met een tentje? Blijf lekker slapen bij WestCord Hotel Schylge, er zijn nog een paar kamers beschikbaar!

Hotel Schylge (4-sterren), aan de enige natuurlijke baai van Nederland, heeft het mooiste uitzicht van Terschelling over de haven en de Waddenzee. Het hotel biedt luxe en comfort met diverse ontspannende faciliteiten zoals een sauna, zwembad en schoonheidssalon. Lopend langs de haven ben je zo in het dorp West-Terschelling. Fiets- en wandelpaden richting strand, bossen en wad starten bij het hotel.

Boekingsvoorwaarden

  • Tijdens het Oerol festival zijn al onze boekingen op basis van non-refundable. Dit betekent dat de reservering niet gewijzigd of geannuleerd kan worden
  • De totale reserveringswaarde zal na het maken van de reservering afgeschreven worden van uw credit card
  • Een eventuele betaling per bank dient binnen 2 weken na het maken van de reservering voldaan te worden.
Tekst uitklappen Tekst inklappen

Kom alvast in de sfeer!

Inspiration by HARRY!

Oerol 2018: Wat mag je niet missen?

Spektakel op Terschelling!

Oerol 2018: Wat mag je niet missen?

Over precies een maand barst het Terschellinger spektakel Oerol weer los, van 15 tot en met 24 juni staat het eiland volledig in het teken muziek, cultuur en theater en meer! Ga je dit veelzijdige festival bezoeken? Vergeet dan niet je festivalbandje te kopen via de website van Oerol, vervolgens stel je jou unieke ervaring samen door entreebewijzen voor je favoriete voorstelling te kopen. Maar waar moet je naar toe? We hebben wat aanraders voor je geselecteerd:

Bambi is Back

Een voorstelling over bemeten eindigheid en een oefening in het rekken van tijd, met live muziek van de Eef van Breen Group. Een minuut wachten kan eindeloos duren, waar een jaar soms razendsnel voorbij vliegt. Een vreselijke gebeurtenis kan voor iemand de tijd stil laten staan. Geluksmomenten zijn juist weer vluchtig en ongrijpbaar. Terwijl de klok machinaal de milliseconden wegtikt, is ons besef van tijd wonderbaarlijk rekbaar.

Bostheaterconcerten: Tim Knol

Ontdek bij de bostheaterconcerten elke dag een nieuwe lievelingsband of zie hoe je favoriete muzikant een totaal ander pad kiest. In een intieme setting kunnen artiesten dingen uitproberen die ze op een regulier podium nooit zouden durven. Al in het prille stadium van zijn carrière als singer-songwriter zette Knol een vraagteken achter het hele rock ’n’ roll-gebeuren, en zong: Not real love, only one night stands.

Smart Songs van Marijke Boon

Marijke Boon beheerst als geen ander de kunst van het kleine. Samen met haar smartphone en rode accordeon gaat ze de straat op. Zingt van lege weilanden en blauwe spa, van liefde en eenzaamheid. Ze speelt met taal zoals ze accordeon speelt: op het eerste gezicht eenvoudig, maar eronder schuurt en piept het. Achter haar ruist de zee, naast haar zitten twee hazen op doek: een klein diorama op Oerol.

Kijk voor het volledige programma op de website van Oerol.

En… Lekker slapen!

Maar dan… Waar slaap je? Uiteraard hebben we ook hiervoor een goede tip. Wel het eilandgevoel maar geen zin in gedoe met een tentje? Blijf lekker slapen bij WestCord Hotel Schylge, er zijn nog een paar kamers beschikbaar!

Lees meer
Sluiten
WestCord Hotels logo small

De beste prijs wordt nu voor je opgehaald…