Hulp nodig?

Oud & Nieuw op Terschelling

Hoe leuk is het om het nieuwe jaar in te luiden op een van de mooiste plekken van Nederland: Terschelling. Start 2019 met de zilte zeelucht en frisse wind!

Luid 2019 in op Terschelling

Het nieuwe jaar fris beginnen, dát kan op het mooie Terschelling. Struin door de gezellige dorpen op het eiland en sluit de dag af met een strandwandeling. Dat is pas een mooie start van 2019!

Proosten op het nieuwe jaar

Samen met de hele familie proosten op het nieuwe jaar, of gewoon gezellig samen met z’n tweeën. Op Terschelling is altijd wel iets te doen, ook in de wintermaanden. Wandel door de duinen, fiets het eiland rond, waai uit aan zee… het kan allemaal op Terschelling. In West-Terschelling kun je ook nog een frisse boswandeling maken of maak het extra sportief en boek een middagje in het Klimbos: klimmen en klauteren in het bos van Terschelling.

Compleet Oud & Nieuw arrangement

WestCord Hotels biedt 2 luxe hotels op Terschelling waar je een compleet Oud & Nieuw arrangement kunt boeken. Wij leggen je helemaal in de watten zodat jij helemaal ontspannen klaar bent voor 2019! WestCord Hotel Schylge is een 4-sterren hotel, gelegen aan Baai Dellewal in West-Terschelling. Kies voor een kamer met zeezicht en je hebt het gevoel helemaal ‘los’ van de vaste wal te zijn. En in ApartHotel Boschrijck, gelegen tegen het bos aan in West-Terschelling, kun je heerlijk toeven met het hele gezin in een van de ruime, volledig ingerichte, appartementen. Bekijk de arrangementen hieronder of boek direct met een van onderstaande knoppen.

Oud & Nieuw ApartHotel Boschrijck 3 nachten Oud & Nieuw ApartHotel Boschrijck 5 nachten
Oud & Nieuw Hotel Schylge 3 nachten Oud & Nieuw Hotel Schylge 5 nachten

Een fantastisch Oud & Nieuw op Terschelling!

Sluiten
WestCord Hotels logo small

De beste prijs wordt nu voor je opgehaald…