WestCord Hotel Delft

Personal trainer gezocht

Personal trainer gezocht

Zweden is een heerlijk land dat is bekend. Daarom is het ook niet zo gek dat Makram Cherif van More than Fitness besloten heeft te emigreren naar Linköping in het Zuiden van Zweden. Stiekem zijn we een beetje jaloers… Maar daarmee verliezen wij ook onze fysiotherapeut, personal trainer en masseur.

Wie helpt ons zijn opvolger te vinden?

Ben je of ken je iemand die;

  • Personal Trainer / fysiotherapeut / masseur is? Of zelfs een combinatie…
  • Iemand die op zoek is naar een praktijkruimte in een moderne en gastvrije omgeving van een hotel. Wij verhuren twee ruimtes waar deze trainer privélessen en kleinschalige groepslessen (max 5 personen) kan verzorgen, en zijn of haar massage- of fysiotherapiepraktijk kan vestigen. Dit in een prachtige ruim opgezette fitness met kleedkamers, douches, twee sauna’s, een massage/behandelruimte twee trainingsruimtes voorzien van daglicht.
  • Iemand die voor zowel zijn eigen klanten zorgt maar potentieel ook onze gasten als klant heeft.
  • En net als Makram betrokken is, graag samenwerkt en een ambassadeur voor ons hotel is.

westcord-hotel-delft

Aangenaam!

Ik kom graag met je in contact voor een vrijblijvend gesprek en/of een rondleiding zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Dat kan door een mailtje te sturen naar edo.garretsen@westcordhotels.nl of even te bellen naar 0652387534.

Wie weet tot snel!

Edo Garretsen
General Manager WestCord Hotel Delft

Stuur een mailtje

Over WestCord Hotel Delft

WestCord Hotel Delft is centraal gelegen aan de A13, tussen Rotterdam en Den Haag, op een steenworp afstand van de pittoreske binnenstad. Het hotel is volledig ingericht en gestyled door de designers van het naastgelegen IKEA, met uiteraard een touch van Delfts blauw. Kom je voor zaken of een weekendje Delft, WestCord Hotel Delft is de ideale uitvalsbasis.

Alles over Hotel Delft