Hulp nodig?

Reisinformatie Art Hotel Amsterdam

Routebeschrijving Art Hotel Amsterdam

Auto

WestCord Art Hotel Amsterdam ligt op 10 minuten afstand van de binnenstad van Amsterdam, in het stadsdeel Westerpark. Luchthaven Schiphol is op 15 kilometer afstand. Vanuit Schiphol en vanuit elke richting in Nederland rijd je eerst richting Amsterdam. Neem de ring A10 om Amsterdam heen. Vanaf de ringweg A10 vanuit het noorden neem je afslag S101 en vanuit het zuiden afslag S102. Volg de borden richting centrum en na 500 meter zie je het hotel aan de rechterkant. Het hotel beschikt over een eigen parkeergarage. Hier kan voor €24,50 per nacht geparkeerd worden (maximum inrijdhoogte van 1.90m). Voordat je gebruik kunt maken van de parkeergarage, dien je je eerst te melden bij de receptie voor een parkeerpas. In de straat van het hotel vind je ook parkeerplaatsen. Let wel, hier dien je een kaartje te kopen.

Met de auto is het in deze periode raadzaam de S101 te nemen richting WestCord Art Hotel Amsterdam. Op de S101 wordt het hotel met borden aangegeven.

Openbaar vervoer

Vanaf Schiphol neem je de trein naar Station Amsterdam Sloterdijk (+/- 12 minuten), daar stap je over op bus 22 richting Muiderpoort (+/ 10 minuten), uitstaphalte ‘Zaanstraat‘. De bushalte ligt naast het hotel.

Vanaf Amsterdam Centraal Station neem je bus 22 richting Sloterdijk, uitstaphalte ‘Zaanstraat‘.

Lopen vanaf Amsterdam CS

WestCord Art Hotel is in ongeveer 20 minuten lopen (3 km) te bereiken vanaf het Centraal Station. De snelste route is via de voorzijde van het station, via de Haarlemmerstraat en de Haarlemmerdijk. Dan loop je via het Haarlemmerplein naar de overzijde van het water naar de Spaarndammerstraat. Wanneer je het einde van Spaarndammerstraat hebt bereikt sla je linksaf en loop je via de Spaarndammerdijk naar WestCord Art Hotel.

Vanuit Art Hotel Amsterdam naar de RAI

De makkelijkste en snelste manier om naar de RAI te gaan vanaf WestCord Art Hotel Amsterdam is met het openbaar vervoer. Neem bus 22 vanaf halte ‘Oostzaanstraat‘ (enekele minuten van hotel) naar Station Amsterdam Sloterdijk. Vanuit Station Sloterdijk met de metro 50 (richting Gein) tot Europaplein, vanuit Europaplein 2 minuten loopafstand naar de RAI. Reistijd ± 30 minuten. Ben je met de auto? Ga dan de A10 op richting Den Haag/Utrecht en blijf de richting van Utrecht volgen (A10). Neem afslag S109 richting RAI en volg de borden P voor RAI.

Art Hotel Amsterdam

Sluiten
WestCord Hotels logo small

De beste prijs wordt nu voor je opgehaald…