Hulp nodig?

Reisinformatie Hotel de Wadden op Vlieland

Routebeschrijving Hotel de Wadden

Nadat je van de veerboot afkomt ga je linksaf richting de Dorpsstraat. Na ongeveer 500 meter tref je aan je linkerhand Hotel De Wadden.

 

Bagagevervoer

Het bagagevervoer van de veerboot naar de hotels wordt verzorgd door Bagagevervoerbedrijf Zeelen. Op drukke dagen staat er in Harlingen al een bagagewagen klaar. De bagagewagen is te herkennen aan de gele kleur met de naam van het hotel. Je kunt direct in Harlingen de bagage op de wagen voor onze hotels plaatsen. Bij aankomst op Vlieland wordt deze wagen vanaf de veerboot direct naar ons hotel gebracht. Mocht er in Harlingen nog geen bagagewagen klaarstaan dan kan je bij aankomst op Vlieland de bagage op de veerdam afgeven aan ‘Zeelen’. Tevens weer herkenbaar aan de gele kleur.

Op de dag van vertrek kan  de bagage ook weer kosteloos naar de veerboot vervoerd worden. Voor bagagelabels en informatie over bagagevervoer naar de sneldienst kan je terecht bij onze receptie-medewerkers.

Het vervoeren van bagage is op eigen risico. Wij raden je aan geen kostbare en/of breekbare bagagestukken op de bagagewagens te plaatsen.

 

Vervoer op Vlieland

Fietsverhuur

Fietsverhuurbedrijf Zeelen verleent alle WestCord Hotels gasten 10% korting op de huurprijs en tevens hoeft er geen borg betaald te worden. De kosten voor de fietshuur worden direct in het hotel op de hotelrekening geboekt. Bij het fietsverhuurbedrijf hoef je dus niets af te rekenen. Wanneer je reeds van te voren via ons fietsen heb gereserveerd dan ontvangt hiervoor een speciale voucher die je bij het fietsverhuurbedrijf kan inleveren. Wanneer je nog geen fietsen hebt gereserveerd kan je ook op vertoon van een reserveringsbevestiging fietsen huren tegen dezelfde afspraak. Voor speciale wensen kijk op www.zeelen.nl. Het fietsverhuurbedrijf ligt gelegen op Dorpsstraat 2. Vanaf de veerboot 100 meter links richting het dorp, rechts voorbij de dijk.

Per bus

De openbare bus staat bij de veerdam bij aankomst van de boot. Als gast van onze hotels kun je op vertoon van je bevestiging hier gratis gebruik van maken. Tijdens je verblijf op Vlieland kan je op vertoon van jouw gastenpas, die je ontvangt bij incheck, gratis gebruik maken van het openbaar busvervoer.

Per taxi

De taxi’s staan bij de openbare bussen bij de veerdam. De taxi’s kunnen niet vooraf gereserveerd worden. Binnen 5 minuten ben je bij het hotel. TCR Vlieland: 0562-451222 of Taxi Langeloo: 0652711722.

Algemene reisinformatie Vlieland

Hotel De Wadden

Sluiten
WestCord Hotels logo small

De beste prijs wordt nu voor je opgehaald…