Welkom bij ApartHotel Boschrijck

Geachte gast,

Van harte welkom op Terschelling voor een verblijf in WestCord ApartHotel Boschrijck.

Sinds de uitbraak van het COVID-19 virus en de daarmee gepaard gaande overheidsmaatregelen is onze bewegingsvrijheid veranderd.

In het hotel volgen wij voor uw veiligheid en dat van onze medewerkers de richtlijnen op van de Nederlandse overheid en het RIVM. Dit heeft geleid tot meerdere maatregelen binnen ons hotel, waardoor uw verblijf in onze hotels er enigszins anders uit zal zien dan u in het verleden van ons gewend bent geweest.
Ondanks alle aanpassingen kunt u nog steeds rekenen op onze gastvrijheid en hartelijkheid en zullen wij er alles aan doen om u optimaal van uw verblijf te laten genieten.

Mondkapjes

Mondkapje verplicht

Onze medewerkers in het hotel dragen een mondkapje. Wij vragen onze gasten hetzelfde te doen.

Ontbijt

Restaurants en bars zijn tot nader order gesloten. Dit geldt zowel voor hotelgasten als gasten die niet in het hotel verblijven. Het ontbijt wordt daarom als take-away verzorgd.

Lunch & diner

Restaurants en bars zijn tot nader order gesloten. Dit geldt zowel voor hotelgasten als gasten die niet in het hotel verblijven. Dit geldt ook voor roomservice.

Wij volgen de maatregelen van de overheid en het RIVM.

Zwembad

Ons zwembad is vanwege overheidsbepalingen tot nader order gesloten.

Sauna | zonnebank | fitness | Ricochet

De sauna, zonnebank, ricochetten en de fitness zijn vanwege overheidsbepalingen tot nader order gesloten.

ApartHotel Boschrijck Terschelling aanzicht

Pooltafel | Airhockey tafel

Ook deze faciliteiten zijn vanwege overheidsbepalingen tot nader order gesloten.

Huishoudservice

Wij hanteren een intensief schoonmaak protocol van de appartementen en openbare ruimtes. Om dit volgens de richtlijnen te kunnen uitvoeren, zal de in- en uitchecktijden wijzigen.

U kunt nu inchecken vanaf 16:00 uur. Komt u met de ochtendboot dan kunt u ons dit laten weten en zullen wij u contacteren als u eerder kunt inchecken. Het uitchecken zal tot 10:00 uur mogelijk zijn.
U dient voor deze tijd uw appartement te verlaten. Uiteraard kunt u na het uitchecken nog gebruik maken van de faciliteiten die het hotel biedt.

boot-hotels-terschelling

Overtocht

Boek uw ticket op tijd. Door de aangepaste capaciteit aan boord van de schepen van Rederij Doeksen om de RIVM maatregelen te waarborgen raden wij u aan om op tijd te reserveren voor uw bootreis. U kunt dit doen via www.rederij-doeksen.nl. Tevens willen wij u erop attenderen dat het vanaf 1 juni verplicht is om een mondkapje te dragen aan boord van de veerdiensten.

WE Care

Wij volgen strikt de richtlijnen van de Nederlandse overheid en het RIVM op. Tevens hanteren wij het protocol dat voor de horeca is opgesteld door onze branche vereniging: Koninklijke Horeca Nederland. Dat alles hebben wij vertaald in een speciaal WestCord ‘WE Care’ programma.

Meer over WestCord WE Care
vlieland-strand

Fijn verblijf!

Wij kijken ernaar uit om u binnenkort te verwelkomen op ons mooie eiland Terschelling! Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, kunt u ons telefonisch bereiken op 0562-443311 of per e-mail boschrijck@westcordhotels.nl.

Met gastvrije groet,

WestCord ApartHotel Boschrijck
Medewerkers & Anneke Feenstra
Hotelmanager