Welkom bij ApartHotel Boschrijck

Geachte gast,

Van harte welkom op Terschelling voor een verblijf in WestCord ApartHotel Boschrijck.

Sinds de uitbraak van het COVID-19 virus en de daarmee gepaard gaande overheidsmaatregelen is onze bewegingsvrijheid veranderd.

In het hotel volgen wij voor uw veiligheid en dat van onze medewerkers de richtlijnen op van de Nederlandse overheid en het RIVM. Dit heeft geleid tot meerdere maatregelen binnen ons hotel, waardoor uw verblijf in onze hotels er enigszins anders uit zal zien dan u in het verleden van ons gewend bent geweest.
Ondanks alle aanpassingen kunt u nog steeds rekenen op onze gastvrijheid en hartelijkheid en zullen wij er alles aan doen om u optimaal van uw verblijf te laten genieten.

Wij bieden momenteel de mogelijkheid om uw ontbijt af te halen en om het diner via de roomservice bij u te laten brengen.

Check-in en check-out tijden

ApartHotel Boschrijck hanteert aangepaste tijden voor in- en uitchecken:
Inchecken vanaf 16:00 uur
Uitchecken tot 10:00 uur

Ontbijt

ApartHotel Boschrijck is open, maar de restaurants zijn gesloten voor ontbijt, lunch en diner. U kunt wel ontbijten op uw kamer. U kunt hiervoor uw ontbijt afhalen bij het restaurant.

Lunch & diner

Het restaurant en het terras van het hotel zijn gesloten. ’s Avonds is onze keuken wel geopend voor een goed verzorgd diner of gezellige borrel op uw kamer.

Bekijk het menu

Zwembad

Het zwembad is weer geopend.

Sauna | fitness | Ricochet

De sportfaciliteiten zoals de fitness en ricochet zijn weer geopend. De sauna is helaas nog gesloten.

ApartHotel Boschrijck Terschelling aanzicht

Pooltafel | Airhockey | Tafeltennis

De pooltafel, airhockey en tafeltennistafel zijn weer open voor gebruik.

Huishoudservice

Wij hanteren een intensief schoonmaak protocol van de appartementen en openbare ruimtes. Om dit volgens de richtlijnen te kunnen uitvoeren, zal de in- en uitchecktijden wijzigen.

U kunt nu inchecken vanaf 16:00 uur. Komt u met de ochtendboot dan kunt u ons dit laten weten en zullen wij u contacteren als u eerder kunt inchecken. Het uitchecken zal tot 10:00 uur mogelijk zijn.
U dient voor deze tijd uw appartement te verlaten. Uiteraard kunt u na het uitchecken nog gebruik maken van de faciliteiten die het hotel biedt.

boot-hotels-terschelling

Overtocht

Boek uw ticket op tijd. Door de aangepaste capaciteit aan boord van de schepen van Rederij Doeksen om de RIVM maatregelen te waarborgen raden wij u aan om op tijd te reserveren voor uw bootreis. U kunt dit doen via www.rederij-doeksen.nl. Tevens willen wij u erop attenderen dat het vanaf 1 juni verplicht is om een mondkapje te dragen aan boord van de veerdiensten.

WE Care

Wij volgen strikt de richtlijnen van de Nederlandse overheid en het RIVM op. Tevens hanteren wij het protocol dat voor de horeca is opgesteld door onze branche vereniging: Koninklijke Horeca Nederland. Dat alles hebben wij vertaald in een speciaal WestCord ‘WE Care’ programma.

Meer over WestCord WE Care
vlieland-strand

Fijn verblijf!

Wij kijken ernaar uit om u binnenkort te verwelkomen op ons mooie eiland Terschelling! Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, kunt u ons telefonisch bereiken op 0562-443311 of per e-mail boschrijck@westcordhotels.nl.

Met gastvrije groet,

WestCord ApartHotel Boschrijck
Medewerkers & Harry Jack Westers
Hotelmanager