Welkom bij Art Hotel Amsterdam

Geachte gast,

Wij danken u heel hartelijk voor uw reservering in ons hotel en willen u hierbij graag nader informeren. Wat fijn dat u binnenkort naar Amsterdam komt voor een verblijf in WestCord Art Hotel.

Sinds de uitbraak van het COVID-19 virus en de daarmee gepaard gaande overheidsmaatregelen is onze bewegingsvrijheid veranderd.

In ons hotel volgen wij voor uw veiligheid en dat van onze medewerkers de richtlijnen van de Nederlandse overheid en het RIVM. Dit heeft geleid tot meerdere maatregelen binnen ons hotel, waardoor uw verblijf er enigszins anders uit zal zien dan u in het verleden van ons gewend bent.

Ondanks alle aanpassingen kunt u nog steeds rekenen op onze gastvrijheid en hartelijkheid en zullen wij er alles aan doen om u optimaal van uw verblijf te laten genieten.

Ontbijt

Het restaurant is geopend. Kijk op de restaurantpagina voor de meest actuele openingstijden. Wij volgen de maatregelen van de overheid en het RIVM.

Lunch & diner

Het restaurant is geopend. Kijk op de restaurantpagina voor de meest actuele openingstijden. Wij volgen de maatregelen van de overheid en het RIVM.

westcord-art-hotel-amsterdam

Parkeren en fietsen

Wij beschikken over een ruime parkeergarage. U kunt hier voor €35,- per nacht parkeren, op basis van beschikbaarheid.

U kunt zich bij aankomst melden bij de receptie voor een parkeerpas. Ook is het mogelijk om de stad en omgeving te verkennen op de fiets ‘like a local’. Wij verhuren de fietsen voor € 12,50 per dag. Gasten die direct bij ons boeker, ontvangen 50% korting op fietshuur!

westcord-art-hotel-restaurant-the-art-brasserie-terras-zwembad

Zwembad

Het zwembad is geopend. Er kan via de receptie een reservering worden gemaakt voor het zwembad.

Huishoudservice

Wij hanteren een intensief schoonmaak protocol van de kamers en openbare ruimtes. Om dit volgens de richtlijnen te kunnen uitvoeren, is het mogelijk dat de inchecktijd iets uitlopen.

U kunt inchecken vanaf 15:00 uur. Komt u eerder aan, laat het ons weten en wij zullen ons uiterste best doen om dit mogelijk te maken. Uitchecken is mogelijk tot 12.00 uur.
Uiteraard kunt u na het uitchecken nog gebruik maken van de faciliteiten die het hotel biedt en/of bagage achterlaten.

WeCare

Wij volgen strikt de richtlijnen van de Nederlandse overheid en het RIVM op. Tevens hanteren wij het protocol dat voor de horeca is opgesteld door onze branche vereniging: Koninklijke Horeca Nederland. Dat alles hebben wij vertaald in een speciaal WestCord WeCare programma.

Meer over WestCord WeCare
fietsen-grachten-hotels-amsterdam

Heeft u nog vragen?

Wij kijken ernaar uit om u binnenkort te verwelkomen in ons mooie hotel in het bruisende Amsterdam! Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, kunt u ons telefonisch bereiken op 020-4109670 of per e-mail art@westcordhotels.nl.

Met gastvrije groet,
WestCord Art Hotel Amsterdam

Franny Stroeken
General Manager