Welkom bij City Centre Hotel Amsterdam

Geachte gast,

Wij danken u heel hartelijk voor uw reservering in ons hotel en willen u hierbij graag nader informeren. Wat fijn dat u binnenkort naar Amsterdam komt voor een verblijf in WestCord City Centre Hotel Amsterdam.

Sinds de uitbraak van het COVID-19 virus en de daarmee gepaard gaande overheidsmaatregelen is onze bewegingsvrijheid enigszins veranderd.

In het hotel volgen wij voor uw veiligheid en dat van onze medewerkers de richtlijnen van de Nederlandse overheid en het RIVM. Dit heeft geleid tot meerdere maatregelen binnen ons hotel, waardoor uw verblijf er mogelijk enigszins anders uit zal zien dan u in het verleden van ons gewend bent.

Ondanks alle aanpassingen kunt u nog steeds rekenen op onze gastvrijheid en hartelijkheid en zullen wij er alles aan doen om u optimaal van uw verblijf te laten genieten.

Wij scannen uw corona toegangsbewijs bij aankomst voor een optimaal gebruik en plezier van onze faciliteiten.

Ontbijt

City Centre Hotel Amsterdam is open. U kunt ontbijten op uw kamer. Wij volgen de maatregelen van de overheid en het RIVM.

cosy-twin-room-cityview-city-centre-hotel-amsterdam

Huishoudservice

Wij hanteren een intensief schoonmaak protocol van de kamers en openbare ruimtes. Verder maken wij dagelijks uw kamer schoon zoals u van ons gewend bent.

fietsen-grachten-hotels-amsterdam

Heeft u nog vragen?

Wij kijken ernaar uit om u binnenkort te verwelkomen. Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, kunt u ons telefonisch bereiken op 020-4220011 of per e-mail centre@westcordhotels.nl.

Met gastvrije groet,
WestCord City Centre Hotel Amsterdam

Maurits Bots en team

WeCare

Wij volgen strikt de richtlijnen van de Nederlandse overheid en het RIVM op. Tevens hanteren wij het protocol dat voor de horeca is opgesteld door onze branche vereniging: Koninklijke Horeca Nederland. Dat alles hebben wij vertaald in een speciaal WestCord WeCare programma.

Meer over WestCord WeCare