Welkom bij Fashion Hotel Amsterdam

Geachte gast,

Wij danken u heel hartelijk voor uw reservering in ons hotel en willen u hierbij graag nader informeren. Wat fijn dat u binnenkort naar Amsterdam komt voor een verblijf in WestCord Fashion Hotel.

Sinds de uitbraak van het COVID-19 virus en de daarmee gepaard gaande overheidsmaatregelen is onze bewegingsvrijheid veranderd.

In het hotel volgen wij voor uw veiligheid en dat van onze medewerkers de richtlijnen van de Nederlandse overheid en het RIVM. Dit heeft geleid tot meerdere maatregelen binnen ons hotel, waardoor uw verblijf er enigszins anders uit zal zien dan u in het verleden van ons gewend bent.

Ondanks alle aanpassingen kunt u nog steeds rekenen op onze gastvrijheid en hartelijkheid en zullen wij er alles aan doen om u optimaal van uw verblijf te laten genieten.

Mondkapje verplicht

Onze medewerkers in het hotel dragen een mondkapje. Wij vragen onze gasten hetzelfde te doen.

Ontbijt

Restaurants en bars zijn tot nader order gesloten. Dit geldt zowel voor hotelgasten als gasten die niet in het hotel verblijven. Dit geldt ook voor roomservice. Uiteraard verzorgen wij wel ontbijt in de vorm van take-away.

Wij volgen de maatregelen van de overheid en het RIVM.

Lunch & diner

Restaurants en bars zijn tot nader order gesloten. Dit geldt zowel voor hotelgasten als gasten die niet in het hotel verblijven. Wel verzorgen wij lunch en diner in de vorm van take-away.

Wij volgen de maatregelen van de overheid en het RIVM.

WellCome Wellness

Zowel onze beautysalon, zwembad, sauna en fitness zijn op dit moment gesloten.

SKYY Bar

Restaurants en bars zijn tot en met 2 maart 2021 gesloten. Dit geldt zowel voor hotelgasten als gasten die niet in het hotel verblijven.

Wij volgen de maatregelen van de overheid en het RIVM.

Huishoudservice

Wij hanteren een aangepast intensief schoonmaak protocol van de kamers en openbare ruimtes.
Wanneer u dagelijkse schoonmaak op de kamers wenst dient u de receptie te informeren en zullen hier afspraken over gemaakt te worden.

WeCare

Wij volgen strikt de richtlijnen van de Nederlandse overheid en het RIVM op. Tevens hanteren wij het protocol dat voor de horeca is opgesteld door onze branche vereniging: Koninklijke Horeca Nederland. Dat alles hebben wij vertaald in een speciaal WestCord WeCare programma.

Meer over WestCord WeCare

Heeft u nog vragen?

Wij kijken ernaar uit om u binnenkort te verwelkomen in Amsterdam! Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, kunt u ons telefonisch bereiken op 0208100800 of per e-mail fashion@westcordhotels.nl.

Met gastvrije groet,
WestCord Fashion Hotel Amsterdam

Frank Tuhusula
Hotelmanager