Welkom bij Fashion Hotel Amsterdam

Geachte gast,

Wij danken u heel hartelijk voor uw reservering in ons hotel en willen u hierbij graag nader informeren. Wat fijn dat u binnenkort naar Amsterdam komt voor een verblijf in WestCord Fashion Hotel.

De wereld is de afgelopen weken drastisch veranderd. Sinds de uitbraak van het COVID-19 virus en de daarmee gepaard gaande overheidsmaatregelen is onze bewegingsvrijheid veranderd.

In het hotel volgen wij voor uw veiligheid en dat van onze medewerkers de richtlijnen van de Nederlandse overheid en het RIVM. Dit heeft geleid tot meerdere maatregelen binnen ons hotel, waardoor uw verblijf er enigszins anders uit zal zien dan u in het verleden van ons gewend bent.

Ondanks alle aanpassingen kunt u nog steeds rekenen op onze gastvrijheid en hartelijkheid en zullen wij er alles aan doen om u optimaal van uw verblijf te laten genieten.

Ontbijt

Het ontbijt wordt geserveerd in a la carte vorm in ons restaurant. Ook is het mogelijk uw ontbijt als roomservice op uw kamer te ontvangen.

Tijdens de check-in zullen wij u verschillende tijdsblokken aanbieden.

Lunch & diner

In ons restaurant kunt u lunchen en dineren, een reservering maken is verplicht.
U kunt dit doen per email fashion@westcordhotels.nl of per telefoon 020 810 0800.
Vanwege de COVID-19 maatregelen hebben wij beperkte beschikbaarheid. Voor ons uitgebreide menu verwijzen wij u naar Mme coco.

WellCome Wellness

Al onze faciliteiten zijn weer geopend. U kunt dagelijks gebruik maken ma t/m vr van 07:00-22:00 en in het weekend van 08:00-22:00 uur. Op de website van WellCome Wellness lees je de actuele Covid-19 regels.

Wilt u een schoonheidsbehandeling boeken? Dat kan gemakkelijk via onze website: fashion.wellcomewellness.nl. Voor eventuele vragen kunt u een mailtje sturen naar: fashion@wellcomewellness.nl

SKYY Bar

Onze Skyybar is per 1 juni elke donderdag, vrijdag en zaterdag geopend tussen 20:00 uur en 01:30 uur.
Ook hier bent u verplicht vooraf te reserveren en hebben wij beperkte beschikbaarheid.

U kunt reserveren per email fenb.fashion@westcordhotels.nl of per telefoon 020 810 0800.

Huishoudservice

Wij hanteren een aangepast intensief schoonmaak protocol van de kamers en openbare ruimtes.
Wanneer u dagelijkse schoonmaak op de kamers wenst dient u de receptie te informeren en zullen hier afspraken over gemaakt te worden.

WE Care

Wij volgen strikt de richtlijnen van de Nederlandse overheid en het RIVM op. Tevens hanteren wij het protocol dat voor de horeca is opgesteld door onze branche vereniging: Koninklijke Horeca Nederland. Dat alles hebben wij vertaald in een speciaal WestCord ‘WE Care’ programma.

Meer over WestCord WE Care

Heeft u nog vragen?

Wij kijken ernaar uit om u binnenkort te verwelkomen in Amsterdam! Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, kunt u ons telefonisch bereiken op 0208100800 of per e-mail fashion@westcordhotels.nl.

Met gastvrije groet,
WestCord Fashion Hotel Amsterdam

Patrick Wolffenbuttel
Hotelmanager