Welkom bij Fashion Hotel Amsterdam

Geachte gast,

Wij danken u heel hartelijk voor uw reservering in ons hotel en willen u hierbij graag nader informeren. Wat fijn dat u binnenkort naar Amsterdam komt voor een verblijf in WestCord Fashion Hotel.

Sinds de uitbraak van het COVID-19 virus en de daarmee gepaard gaande overheidsmaatregelen is onze bewegingsvrijheid veranderd.

In het hotel volgen wij voor uw veiligheid en dat van onze medewerkers de richtlijnen van de Nederlandse overheid en het RIVM. Dit heeft geleid tot meerdere maatregelen binnen ons hotel, waardoor uw verblijf er enigszins anders uit zal zien dan u in het verleden van ons gewend bent.

Ondanks alle aanpassingen kunt u nog steeds rekenen op onze gastvrijheid en hartelijkheid en zullen wij er alles aan doen om u optimaal van uw verblijf te laten genieten.

Ontbijt

Ontbijt zal weer dagelijks geserveerd worden in het restaurant van 07:00 – 10:00 en in het weekend van 07:00 – 11:00.

Lunch & diner

Ons restaurant is weer geopend! Voor zowel lunch als diner kun je bij ons terecht in ons restaurant en op ons terras.

Bekijk het menu

WellCome Wellness

Onze beautysalon, zwembad, sauna en fitness zijn geopend. Kijk op de Wellcome Wellness website voor meer informatie.

SKYY Bar

De SKYY Bar is weer geopend. Vrijdag en zaterdag van 18.00 tot 01.00 uur en Zondag t/m donderdag van 18.00 tot 00.00 uur.

Neem om te reserveren contact op via 020 810 08 00

Huishoudservice

Wij hanteren een aangepast intensief schoonmaak protocol van de kamers en openbare ruimtes.
Wanneer u dagelijkse schoonmaak op de kamers wenst dient u de receptie te informeren en zullen hier afspraken over gemaakt te worden.

WeCare

Wij volgen strikt de richtlijnen van de Nederlandse overheid en het RIVM op. Tevens hanteren wij het protocol dat voor de horeca is opgesteld door onze branche vereniging: Koninklijke Horeca Nederland. Dat alles hebben wij vertaald in een speciaal WestCord WeCare programma.

Meer over WestCord WeCare

Heeft u nog vragen?

Wij kijken ernaar uit om u binnenkort te verwelkomen in Amsterdam! Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, kunt u ons telefonisch bereiken op 0208100800 of per e-mail fashion@westcordhotels.nl.

Met gastvrije groet,
WestCord Fashion Hotel Amsterdam

Frank Tuhusula
Hotelmanager