Welkom bij Hotel de Veluwe

Geachte gast,

Wij danken u heel hartelijk voor uw reservering in ons hotel en willen u hierbij graag nader informeren. Wat fijn dat u binnenkort naar Garderen komt voor een verblijf in WestCord Hotel de Veluwe.

Sinds de uitbraak van het COVID-19 virus en de daarmee gepaard gaande overheidsmaatregelen is onze bewegingsvrijheid veranderd.

In het hotel volgen wij voor uw veiligheid en dat van onze medewerkers de richtlijnen van de Nederlandse overheid en het RIVM. Dit heeft geleid tot meerdere maatregelen binnen ons hotel, waardoor uw verblijf er enigszins anders uit zal zien dan u in het verleden van ons gewend bent.

Het dragen van een mondkapje is bij ons verplicht. Dit is alleen nodig wanneer u loopt door de openbare ruimtes.

Ondanks alle aanpassingen kunt u nog steeds rekenen op onze gastvrijheid en hartelijkheid en zullen wij er alles aan doen om u optimaal van uw verblijf te laten genieten.

Ontbijt

Het ontbijt zal u geserveerd worden aan tafel, wij komen bij uw tafel langs met een assortiment waaruit u kunt kiezen. Er zal u worden gevraagd bij check-in om een tijd te reserveren in ons restaurant. Hiervoor zullen wij diverse tijdsblokken aanbieden. Onze receptie kan u hierover informeren. Een tafel delen is alleen mogelijk indien u woonachtig bent in hetzelfde huishouden.

Lunch & diner

U kunt lunchen en dineren in onze restaurants, een reservering maken is verplicht. U kunt dit doen per e-mail info@westcordhoteldeveluwe.nl of per telefoon 0577-461961. Ook kunt u bij de receptie een reservering maken, vanaf uw kamer telefonisch bereikbaar op nummer 9. Let wel door de COVID-19 maatregelen hebben wij beperkte beschikbaarheid. Een tafel delen met familieleden is alleen mogelijk indien u op hetzelfde adres woont.

Terras

Ons terras is dagelijks geopend  tot 22.00 uur voor een hapje en/of een drankje. Hiervoor dient u ter plaatsen een reservering te maken op basis van beschikbaarheid Max. 4 personen per tafel op 1,5 meter, tenzij u een gezin uit hetzelfde huishouden bent.

kamer-hotel-de-veluwe

Huishoudservice

Wij hanteren een intensief schoonmaak protocol van de kamers en openbare ruimtes.
Verblijft u meerdere nachten in het hotel, dan komt housekeeping dagelijks langs op uw kamer om deze schoon te maken.

Heeft u dit liever niet hang dan gerust de kaart “Probeer het bij de buren”, welke u terug vindt op de kamer, aan de buitenkant van uw deur. Housekeeping zullen uw kamer dan niet schoonmaken.

Faciliteiten

Het zwembad is geopend voor max. 20 gasten en de fitness voor max. 2 gasten, dit is op basis van beschikbaarheid. Houdt u a.u.b. rekening met een ander en geef elkaar de ruimte.

De sauna is geopend van 10.00 – 23.00 uur, u kunt hiervoor reserveren bij de receptie.

Nog vragen?

Wij kijken ernaar uit om u binnenkort te verwelkomen op de Veluwe, mocht u vragen en/of opmerkingen hebben, kunt u ons telefonisch bereiken op 0577-461951 of per e-mail info@westcordhoteldeveluwe.nl.

Met gastvrije groet,
WestCord Hotel de Veluwe

Danielle Dijkstra
General manager