Welkom bij Hotel de Veluwe

Geachte gast,

Wij danken u heel hartelijk voor uw reservering in ons hotel en willen u hierbij graag nader informeren. Wat fijn dat u binnenkort naar Garderen komt voor een verblijf in WestCord Hotel de Veluwe.

De wereld is de afgelopen weken drastisch veranderd. Sinds de uitbraak van het COVID-19 virus en de daarmee gepaard gaande overheidsmaatregelen is onze bewegingsvrijheid veranderd.

In het hotel volgen wij voor uw veiligheid en dat van onze medewerkers de richtlijnen van de Nederlandse overheid en het RIVM. Dit heeft geleid tot meerdere maatregelen binnen ons hotel, waardoor uw verblijf er enigszins anders uit zal zien dan u in het verleden van ons gewend bent.

Heeft u specifieke wensen m.b.t de tijden van uw ontbijt en diner? Informeer dan tijdig naar de beschikbaarheid.

Ondanks alle aanpassingen kunt u nog steeds rekenen op onze gastvrijheid en hartelijkheid en zullen wij er alles aan doen om u optimaal van uw verblijf te laten genieten.

Ontbijt

Het ontbijt zal u geserveerd worden aan tafel, wij komen bij uw tafel langs met een assortiment waaruit u kunt kiezen.
Er zal u worden gevraagd bij check-in om een tijd te reserveren in ons restaurant. Hiervoor zullen wij diverse tijdsblokken aanbieden. Onze receptie kan u hierover informeren. Een tafel delen is alleen mogelijk indien u woonachtig bent in hetzelfde huishouden.

Heeft u specifieke wensen m.b.t de tijden van uw ontbijt? Informeer dan tijdig naar de beschikbaarheid.

Lunch & diner

U kunt lunchen en dineren in onze restaurants, een reservering maken is verplicht. U kunt dit doen per e-mail info@westcordhoteldeveluwe.nl of per telefoon 0577-461951. Ook kunt u bij de receptie een reservering maken, vanaf uw kamer telefonisch bereikbaar op nummer 9. Let wel door de COVID-19 maatregelen hebben wij beperkte beschikbaarheid. Een tafel delen met familieleden is alleen mogelijk indien u op hetzelfde adres woont.

Heeft u specifieke wensen m.b.t de tijden van uw diner? Informeer dan tijdig naar de beschikbaarheid.

Faciliteiten

Het zwembad is geopend in juli en augustus, de sauna en de fitness blijven tot nader order gesloten.

Terras

Ons terras is op basis van beschikbaarheid dagelijks geopend voor een hapje, drankje. Hier hoeft u niet voor te reserveren maar kunt u op basis van beschikbaarheid plaatsnemen. Max 2 personen per tafel op 1,5 meter, tenzij u een gezin uit hetzelfde huishouden bent.

kamer-hotel-de-veluwe

Huishoudservice

Wij hanteren een intensief schoonmaak protocol van de kamers en openbare ruimtes.
Tussentijdse schoonmaak tijdens uw verblijf zullen wij alleen op uw verzoek doen, dit zullen we bij check in met u bespreken of kunt u voor 10 uur in de ochtend aan ons doorgeven. Wilt u geen schoonmaak maar wel schone handdoeken? Hang dan de handdoeken die u wenst te wisselen in de wastas welke op uw kamer ligt aan de deur voor 10 uur in de ochtend, wij zullen deze tas vervangen door schone handdoeken.

Nog vragen?

Wij kijken ernaar uit om u binnenkort te verwelkomen op de Veluwe, mocht u vragen en/of opmerkingen hebben, kunt u ons telefonisch bereiken op 0577-461951 of per e-mail info@westcordhoteldeveluwe.nl.

Met gastvrije groet,
WestCord Hotel de Veluwe

Danielle Dijkstra
General manager