Welkom bij Hotel de Veluwe

Geachte gast,

Wij danken u heel hartelijk voor uw reservering in ons hotel en willen u hierbij graag nader informeren. Wat fijn dat u binnenkort naar Garderen komt voor een verblijf in WestCord Hotel de Veluwe.

Sinds de uitbraak van het COVID-19 virus en de daarmee gepaard gaande overheidsmaatregelen is onze bewegingsvrijheid veranderd.

In het hotel volgen wij voor uw veiligheid en dat van onze medewerkers de richtlijnen van de Nederlandse overheid en het RIVM. Dit heeft geleid tot meerdere maatregelen binnen ons hotel, waardoor uw verblijf er enigszins anders uit zal zien dan u in het verleden van ons gewend bent.

Het dragen van een mondkapje is bij ons verplicht. Dit is alleen nodig wanneer u loopt door de openbare ruimtes.

Ondanks alle aanpassingen kunt u nog steeds rekenen op onze gastvrijheid en hartelijkheid en zullen wij er alles aan doen om u optimaal van uw verblijf te laten genieten.

Ontbijt

Restaurants en bars zijn tot nader order gesloten. Dit geldt zowel voor hotelgasten als gasten die niet in het hotel verblijven. Dit geldt ook voor roomservice. Het ontbijt wordt daarom als take-away verzorgd.

Wij volgen de maatregelen van de overheid en het RIVM.

 

Lunch & diner

Restaurants en bars zijn tot nader order gesloten. Dit geldt zowel voor hotelgasten als gasten die niet in het hotel verblijven. Wel verzorgen wij lunch en diner in de vorm van take-away.

Wij volgen de maatregelen van de overheid en het RIVM.

Terras

Restaurants en bars zijn tot nader order gesloten. Dit geldt zowel voor hotelgasten als gasten die niet in het hotel verblijven.

Wij volgen de maatregelen van de overheid en het RIVM.

kamer-hotel-de-veluwe

Huishoudservice

Wij hanteren een intensief schoonmaak protocol van de kamers en openbare ruimtes.
Verblijft u meerdere nachten in het hotel, dan komt housekeeping dagelijks langs op uw kamer om deze schoon te maken.

Heeft u dit liever niet hang dan gerust de kaart “Probeer het bij de buren”, welke u terug vindt op de kamer, aan de buitenkant van uw deur. De dames zullen uw kamer dan niet schoonmaken.

Faciliteiten

Onze wellness-faciliteiten blijven tot nader order gesloten. Het is momenteel niet mogelijk om gebruik te maken van de pooltafel.

Nog vragen?

Wij kijken ernaar uit om u binnenkort te verwelkomen op de Veluwe, mocht u vragen en/of opmerkingen hebben, kunt u ons telefonisch bereiken op 0577-461951 of per e-mail info@westcordhoteldeveluwe.nl.

Met gastvrije groet,
WestCord Hotel de Veluwe

Danielle Dijkstra
General manager