Welkom bij Hotel de Veluwe

Geachte gast,

Wij danken u heel hartelijk voor uw reservering in ons hotel en willen u hierbij graag nader informeren. Wat fijn dat u binnenkort naar Garderen komt voor een verblijf in WestCord Hotel de Veluwe.

In het hotel volgen wij voor uw veiligheid en dat van onze medewerkers de richtlijnen van de Nederlandse overheid en het RIVM. Dit heeft geleid tot meerdere maatregelen binnen ons hotel, waardoor uw verblijf er enigszins anders uit zal zien dan u in het verleden van ons gewend bent.

Ondanks alle aanpassingen kunt u nog steeds rekenen op onze gastvrijheid en hartelijkheid en zullen wij er alles aan doen om u optimaal van uw verblijf te laten genieten.

Bij aankomst in het hotel vragen wij u naar uw coronatoegangsbewijs (Corona-checkapp) en uw legitimatiebewijs. Wilt u zo vriendelijk zijn deze bij de hand te houden.

Ontbijt

Van maandag t/m vrijdag kunt u genieten van het ontbijt van 7.00 – 9.30 uur en in het weekend van 8.00 – 10.30 uur.  Reserveren hiervoor is niet noodzakelijk, hou er wel rekening mee dat er op druktepunten een moment kan zijn dat er geen tafel beschikbaar is. (rondom 9 uur) en u even kunt wachten of iets later kunt terugkomen.

Lunch & diner

U kunt dineren in ons restaurant en lunchen in ons grand café. U kunt hiervoor reserveren per e-mail info@westcordhoteldeveluwe.nl of per telefoon 0577-461951. Ook kunt u bij de receptie een reservering maken, vanaf uw kamer telefonisch bereikbaar op nummer 9.

Terras

Ons terras is dagelijks geopend tot 24.00 uur voor een hapje en/of een drankje.

kamer-hotel-de-veluwe

Huishoudservice

Wij hanteren een intensief schoonmaak protocol van de kamers en openbare ruimtes.
Verblijft u meerdere nachten in het hotel, dan komt housekeeping dagelijks langs op uw kamer om deze schoon te maken.

Heeft u dit liever niet hang dan gerust de kaart “Probeer het bij de buren”, welke u terug vindt op de kamer, aan de buitenkant van uw deur. Housekeeping zullen uw kamer dan niet schoonmaken.

Faciliteiten

Onze fitness-ruimte kunt u gebruiken van 7.00 – 23.00 uur. De sauna is geopend van 10.00 – 23.00 uur, gelieve uiterlijk een half uur voor gebruik zich aan te melden bij de receptie.

Nog vragen?

Wij kijken ernaar uit om u binnenkort te verwelkomen op de Veluwe, mocht u vragen en/of opmerkingen hebben, kunt u ons telefonisch bereiken op 0577-461951 of per e-mail info@westcordhoteldeveluwe.nl.

Met gastvrije groet,
WestCord Hotel de Veluwe

Danielle Dijkstra
General manager