Welkom bij Hotel de Wadden

Geachte gast,

Wij danken u heel hartelijk voor uw reservering in ons hotel en willen u hierbij graag nader informeren. Wat fijn dat u binnenkort naar Vlieland komt voor een verblijf in WestCord Hotel de Wadden.

Sinds de uitbraak van het COVID-19 virus en de daarmee gepaard gaande overheidsmaatregelen is onze bewegingsvrijheid veranderd.

In het hotel volgen wij voor uw veiligheid en dat van onze medewerkers de richtlijnen van de Nederlandse overheid en het RIVM. Dit heeft geleid tot meerdere maatregelen binnen ons hotel, waardoor uw verblijf er enigszins anders uit zal zien dan u in het verleden van ons gewend bent.

Ondanks alle aanpassingen kunt u nog steeds rekenen op onze gastvrijheid en hartelijkheid en zullen wij er alles aan doen om u optimaal van uw verblijf te laten genieten.

Mondkapje verplicht

Onze medewerkers in het hotel dragen een mondkapje. Wij vragen onze gasten hetzelfde te doen.

Ontbijt

Restaurants en bars zijn tot nader order gesloten. Dit geldt zowel voor hotelgasten als gasten die niet in het hotel verblijven. Het ontbijt wordt daarom als take-away verzorgd.

Wij volgen de maatregelen van de overheid en het RIVM.

Lunch & diner

Restaurants en bars zijn tot tot nader order gesloten. Dit geldt zowel voor hotelgasten als gasten die niet in het hotel verblijven. Dit geldt ook voor roomservice.

Wij volgen de maatregelen van de overheid en het RIVM.

Huishoudservice

Wij hanteren een intensief schoonmaak protocol van de kamers en openbare ruimtes. Om dit volgens de richtlijnen te kunnen uitvoeren, zal de in- en uitchecktijden wijzigen.

U kunt nu inchecken vanaf 16:00 uur. Komt u met de ochtendboot dan kunt u ons dit laten weten en zullen wij u contacten als u eerder kunt inchecken. Het uitchecken zal tot 10:00 uur mogelijk zijn.
U dient voor deze tijd uw kamer te verlaten. Uiteraard kunt u na het uitchecken nog gebruik maken van de faciliteiten die het hotel biedt.

Rederij Doeksen

Boek uw ticket op tijd. Door de aangepaste capaciteit aan boord van de schepen van Rederij Doeksen om de RIVM maatregelen te waarborgen raden wij u aan om op tijd te reserveren voor uw bootreis. U kunt dit doen via www.rederij-doeksen.nl. Tevens willen wij u erop attenderen dat het vanaf 1 juni verplicht is om een mondkapje te dragen aan boord van de veerdiensten.

vlieland-strand

Heeft u nog vragen?

Wij kijken ernaar uit om u binnenkort te verwelkomen op ons mooie eiland Vlieland!

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, kunt u ons telefonisch bereiken op 0562-452626 of per e-mail dewadden@westcordhotels.nl.

Met gastvrije groet,
WestCord Hotel de Wadden

Jorine Ponjee
Operational Manager