Welkom bij Hotel de Wadden

Geachte gast,

Wij danken u heel hartelijk voor uw reservering in ons hotel en willen u hierbij graag nader informeren. Wat fijn dat u binnenkort naar Vlieland komt voor een verblijf in WestCord Hotel de Wadden.

De wereld is de afgelopen weken drastisch veranderd. Sinds de uitbraak van het COVID-19 virus en de daarmee gepaard gaande overheidsmaatregelen is onze bewegingsvrijheid veranderd.

In het hotel volgen wij voor uw veiligheid en dat van onze medewerkers de richtlijnen van de Nederlandse overheid en het RIVM. Dit heeft geleid tot meerdere maatregelen binnen ons hotel, waardoor uw verblijf er enigszins anders uit zal zien dan u in het verleden van ons gewend bent.

Ondanks alle aanpassingen kunt u nog steeds rekenen op onze gastvrijheid en hartelijkheid en zullen wij er alles aan doen om u optimaal van uw verblijf te laten genieten.

Ontbijt

Het ontbijt voor de hotelkamers wordt geserveerd in een a la carte vorm in ons restaurant. Er zal u worden gevraagd bij check-in om een tijd te reserveren in ons restaurant. Hiervoor zullen wij diverse tijdsblokken aanbieden.

Onze receptie kan u hierover informeren. Een tafel delen is enkel mogelijk gezinsleden, helaas niet met overige familieleden of bekenden.

Lunch & diner

U kunt lunchen en dineren in onze restaurants. Een reservering maken is verplicht. Dit kunt u doen per e-mail dewadden@westcordhotels.nl of per telefoon 0562-452626. Uiteraard kunt u ook gewoon binnenlopen in ons restaurant voor het maken van een reservering. Let wel door de COVID-19 maatregelen hebben wij beperkte beschikbaarheid. Een tafel delen is enkel mogelijk gezinsleden, helaas niet met overige familieleden of bekenden.

Huishoudservice

Wij hanteren een intensief schoonmaak protocol van de kamers en openbare ruimtes. Om dit volgens de richtlijnen te kunnen uitvoeren, zal de in- en uitchecktijden wijzigen.

U kunt nu inchecken vanaf 16:00 uur. Komt u met de ochtendboot dan kunt u ons dit laten weten en zullen wij u contacten als u eerder kunt inchecken. Het uitchecken zal tot 10:00 uur mogelijk zijn.
U dient voor deze tijd uw kamer te verlaten. Uiteraard kunt u na het uitchecken nog gebruik maken van de faciliteiten die het hotel biedt.

Rederij Doeksen

Boek uw ticket op tijd. Door de aangepaste capaciteit aan boord van de schepen van Rederij Doeksen om de RIVM maatregelen te waarborgen raden wij u aan om op tijd te reserveren voor uw bootreis. U kunt dit doen via www.rederij-doeksen.nl. Tevens willen wij u erop attenderen dat het vanaf 1 juni verplicht is om een mondkapje te dragen aan boord van de veerdiensten.

vlieland-strand

Heeft u nog vragen?

Wij kijken ernaar uit om u binnenkort te verwelkomen op ons mooie eiland Vlieland!

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, kunt u ons telefonisch bereiken op 0562-452626 of per e-mail dewadden@westcordhotels.nl.

Met gastvrije groet,
WestCord Hotel de Wadden

Riccardo Andriol
Hotelmanager