Welkom bij Hotel de Wadden

Geachte gast,

Wij danken u heel hartelijk voor uw reservering in ons hotel en willen u hierbij graag nader informeren. Wat fijn dat u binnenkort naar Vlieland komt voor een verblijf in WestCord Hotel de Wadden.

Sinds de uitbraak van het COVID-19 virus en de daarmee gepaard gaande overheidsmaatregelen is onze bewegingsvrijheid veranderd.

In het hotel volgen wij voor uw veiligheid en dat van onze medewerkers de richtlijnen van de Nederlandse overheid en het RIVM. Dit heeft geleid tot meerdere maatregelen binnen ons hotel, waardoor uw verblijf er enigszins anders uit zal zien dan u in het verleden van ons gewend bent.

Ondanks alle aanpassingen kunt u nog steeds rekenen op onze gastvrijheid en hartelijkheid en zullen wij er alles aan doen om u optimaal van uw verblijf te laten genieten.

Ontbijt, lunch en diner

Hotel de Wadden is open, maar de restaurants zijn gesloten voor ontbijt, lunch en diner. U kunt wel ontbijten op uw kamer. ’s Avonds is onze keuken geopend van 17:00 uur tot 21:00 uur voor een goed verzorgd diner of gezellige borrel op uw kamer. Daarnaast kunt u tussen 17.00 en 21.00 ook bestellen op www.thuisbezorgdvlieland.nl voor heerlijke pizza’s, burgers en nog veel meer. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Huishoudservice

Wij hanteren een intensief schoonmaak protocol van de kamers en openbare ruimtes. U kunt inchecken vanaf 15:00 uur. Komt u met de ochtendboot dan kunt u ons dit laten weten en zullen wij contact met uw opnemen als u eerder kunt inchecken. U kunt uitchecken tot 11.00. U dient voor deze tijd uw kamer te verlaten. Uiteraard kunt u na het uitchecken nog gebruik maken van de faciliteiten die het hotel biedt.

Rederij Doeksen

Boek uw ticket op tijd. Door de aangepaste capaciteit aan boord van de schepen van Rederij Doeksen om de RIVM maatregelen te waarborgen raden wij u aan om op tijd te reserveren voor uw bootreis. U kunt dit doen via www.rederij-doeksen.nl. Tevens willen wij u erop attenderen dat het vanaf 1 juni verplicht is om een mondkapje te dragen aan boord van de veerdiensten.

vlieland-strand

Heeft u nog vragen?

Wij kijken ernaar uit om u binnenkort te verwelkomen op ons mooie eiland Vlieland!

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, kunt u ons telefonisch bereiken op 0562-452626 of per e-mail dewadden@westcordhotels.nl.

Met gastvrije groet,
WestCord Hotel de Wadden

Jorine Ponjee
Operational Manager