Welkom bij Hotel Delft

Geachte gast,

Bedankt voor uw reservering in WestCord Hotel Delft! We kijken ernaar uit u binnenkort bij ons te mogen verwelkomen.

Om de verspreiding van het COVID-19 virus zoveel mogelijk te beperken heeft de Nederlandse overheid zoals bekend een aantal maatregelen opgelegd aan burgers en bedrijven.

Uiteraard nemen wij uw gezondheid én die van onze medewerkers zeer serieus en volgen wij deze richtlijnen nauwgezet. U kunt dus met een gerust hart te gast zijn bij ons. Wel kan het zijn dat door deze maatregelen uw bezoek aan ons hotel er iets anders uit ziet dan u gewend bent.

In onderstaande informatie kunt u vast zien hoe wij op deze situatie ingespeeld hebben. Aan onze gastvrijheid is in ieder geval niets veranderd!

Met vriendelijke groet,
Edo Garretsen General Manager WestCord Hotel Delft

Ontbijt

Restaurant BLUE Dining, de lobby en het terras zijn geopend van 07:00 tot 22:00. Ontbijt serveren we in principe weer beneden in het restaurant of, bij goed weer, op het terras. We doen dit veilig in de vorm van een individueel geserveerd ontbijt. Wanneer u toch liever op de kamer ontbijt dan kan dat. Uiteraard volgen we nauwgezet de richtlijnen van de overheid en het RIVM op dit vlak.

Lunch & diner

Ook voor lunch en diner kunt u weer gewoon in ons restaurant of op het terras terecht!  Eet u toch liever op de kamer?  Ook dat blijft gewoon mogelijk. Restaurant BLUE Dining, de lobby en het terras zijn geopend van 07:00 tot 22:00

Foto Rob Keeris

Sauna & fitness

Wilt u geen gebruik maken van de fitness? Als alternatief kunt u wandelen en/of hardlopen in natuurgebied Delftse Hout direct achter het hotel. Een plattegrond is verkrijgbaar bij de receptie.

Onze fitness en sauna zijn geopend tussen 07:00-22:00

Huishoudservice

Wij hanteren een intensief schoonmaakprotocol voor de kamers en openbare ruimtes op basis van de richtlijnen van het RIVM. Dat wil zeggen dat we openbare ruimten vaker schoonmaken en contactpunten geregeld schoonmaken en ontsmetten. Tijdens uw verblijf maakt onze huishouding uw kamer schoon. Mocht dit niet op prijs stellen, laat het dan de receptie weten voor 9:00 uur.

Vergaderen in een boardroom in Hotel Delft

Vergaderen

Vergaderen is op dit moment weer toegestaan tot maximaal 50 personen in één ruimte op 1,5 meter afstand. We informeren u graag over de mogelijkheden.  Bij gebruik van lunch en tijdens koffiepauze zorgen wij ervoor dat er niet teveel gasten tegelijk in één ruimte zijn.  Dat zou kunnen betekenen dat u niet precies op het door uw gewenste tijdstip kan.

WeCare

Wij volgen strikt de richtlijnen van de Nederlandse overheid en het RIVM op. Tevens hanteren wij het protocol dat voor de horeca is opgesteld door onze branche vereniging: Koninklijke Horeca Nederland. Dat alles hebben wij vertaald in een speciaal WestCord WeCare programma.

Meer over WestCord WeCare
westcord-hotel-delft

Heeft u nog vragen?

Wij kijken ernaar uit om u binnenkort te verwelkomen in Delft! Mocht u nog vragen hebben over uw verblijf of over bovenstaande informatie, bel of mails ons dan gerust.

U kunt ons bereiken via delft@westcordhotels.nl of via 0158889010

Met gastvrije groet,
Edo Garretsen General Manager