Welkom bij Hotel Delft

Geachte gast,

Bedankt voor uw reservering in WestCord Hotel Delft! We kijken ernaar uit u binnenkort bij ons te mogen verwelkomen.

Om de verspreiding van het COVID-19 virus zoveel mogelijk te beperken heeft de Nederlandse overheid zoals bekend een aantal maatregelen opgelegd aan burgers en bedrijven.

Uiteraard nemen wij uw gezondheid én die van onze medewerkers zeer serieus en volgen wij deze richtlijnen nauwgezet. U kunt dus met een gerust hart te gast zijn bij ons. Wel kan het zijn dat door deze maatregelen uw bezoek aan ons hotel er iets anders uit ziet dan u gewend bent.

In onderstaande informatie kunt u vast zien hoe wij op deze situatie ingespeeld hebben. Aan onze gastvrijheid is in ieder geval niets veranderd!

Met vriendelijke groet,
Edo Garretsen General Manager WestCord Hotel Delft

Mondkapje verplicht

Onze medewerkers in het hotel dragen een mondkapje, wij adviseren onze gasten hetzelfde te doen.

Ontbijt

Restaurants en bars zijn tot nader order gesloten. Dit geldt zowel voor hotelgasten als gasten die niet in het hotel verblijven. Dit geldt ook voor roomservice. Uiteraard verzorgen wij wel ontbijt in de vorm van take-away.

Wij volgen de maatregelen van de overheid en het RIVM.

Lunch & diner

Restaurants en bars zijn tot nader order gesloten. Dit geldt zowel voor hotelgasten als gasten die niet in het hotel verblijven. Dit geldt ook voor roomservice. Wel verzorgen wij lunch en diner in de vorm van take-away.

Wij volgen de maatregelen van de overheid en het RIVM.

Foto Rob Keeris

Sauna & fitness

Zowel onze sauna als de fitness zijn op dit moment gesloten. Als alternatief kunt u wandelen en/of hardlopen in natuurgebied Delftse Hout direct achter het hotel. Een plattegrond is verkrijgbaar bij de receptie.

 

Huishoudservice

Wij hanteren een intensief schoonmaakprotocol voor de kamers en openbare ruimtes op basis van de richtlijnen van het RIVM. Dat wil zeggen dat we openbare ruimten vaker schoonmaken en contactpunten geregeld schoonmaken en ontsmetten. Tijdens uw verblijf maakt onze huishouding uw kamer schoon. Mocht dit niet op prijs stellen, laat het dan de receptie weten voor 9:00 uur.

westcord-hotel-delft-meeting-room-paris

Vergaderen

Vergaderen is op dit moment toegestaan. We mogen alleen geen eten en drinken serveren.
Wel verzorgen wij take-away voor warme dranken, lunch en/of diner.

Wij volgen de maatregelen van de overheid en het RIVM.

WeCare

Wij volgen strikt de richtlijnen van de Nederlandse overheid en het RIVM op. Tevens hanteren wij het protocol dat voor de horeca is opgesteld door onze branche vereniging: Koninklijke Horeca Nederland. Dat alles hebben wij vertaald in een speciaal WestCord WeCare programma.

Meer over WestCord WeCare
westcord-hotel-delft

Heeft u nog vragen?

Wij kijken ernaar uit om u binnenkort te verwelkomen in Delft! Mocht u nog vragen hebben over uw verblijf of over bovenstaande informatie, bel of mails ons dan gerust.

U kunt ons bereiken via delft@westcordhotels.nl of via 0158889010

Met gastvrije groet,
Edo Garretsen General Manager