Welkom bij Hotel Schylge

Geachte gast,

Van harte welkom op Terschelling voor een verblijf in WestCord Hotel Schylge.

Maatschappij veranderd
Sinds de uitbraak van het COVID-19 virus en de daarmee gepaard gaande overheidsmaatregelen is onze bewegingsvrijheid veranderd.

Richtlijnen Nederlandse overheid en RIVM
In de hotels volgen wij voor uw veiligheid en dat van onze medewerkers de richtlijnen op van de Nederlandse overheid en het RIVM. Dit heeft geleid tot meerdere maatregelen binnen onze hotels, waardoor uw verblijf in onze hotels er enigszins anders uit zal zien dan u in het verleden van ons gewend bent geweest. Ondanks alle aanpassingen kunt u nog steeds rekenen op onze gastvrijheid en hartelijkheid en zullen wij er alles aan doen uw verblijf in aangepaste vorm tot een succes te maken.

In- en uitchecken

Hotel Schylge hanteert aangepaste tijden voor in- en uitchecken:
Inchecken vanaf 16:00 uur
Uitchecken tot 10:00 uur

Ontbijt

Hotel Schylge is open, maar de restaurants zijn gesloten voor ontbijt, lunch en diner. U kunt wel ontbijten op uw kamer.

Lunch & diner

Het restaurant en de bars van het hotel zijn gesloten. ’s Avonds is onze keuken wel geopend voor een goed verzorgd diner of gezellige borrel op uw kamer.

Zwembad | sauna | solarium

Het zwembad is weer geopend en je kunt weer terecht voor behandelingen. De sauna is helaas nog gesloten.

Bowlingbaan | pooltafel | airhockey tafel

De bowlingbaan, pooltafel en airhockey tafel zijn weer geopend.

Fietsen parkeren bij het hotel

Graag willen wij u erop wijzen dat het wenselijk is dat alle fietsen geparkeerd worden in onze parkeergarage. U kunt met uw kamerpas de garagedeur openen en daar de fietsen parkeren in de daarvoor bestemde ruimte. Fietsen voor het hotel parkeren aan de Burgemeester van Heusdenweg is enkel mogelijk voor korte duur om iets af te geven. Op deze manier houden wij ook de ruimte voor de nooddiensten bij calamiteiten.

Fiets huren? Reserveer rechtstreeks bij Rijwielverhuur Tijs Knop. Dit kan via www.tijsknop.nl of 0562442052. De fietsen kunnen na reservering bij de winkel in de Torenstraat worden opgehaald.

boot-hotels-terschelling

Overtocht

Voor meer informatie en beschikbaarheid betreffende de bootreis verzoeken wij u vriendelijk www.rederij-doeksen.nl te raadplegen.

We Care

Wij volgen strikt de richtlijnen van de Nederlandse overheid en het RIVM op. Tevens hanteren wij het protocol dat voor de horeca is opgesteld door onze branche vereniging: Koninklijke Horeca Nederland. Dat alles hebben wij vertaald in een speciaal WestCord ‘WE Care’ programma.

Meer over WestCord We Care

vlieland-strand

Fijn verblijf!

Wij willen graag benadrukken, dat alle bovengenoemde informatie het doel heeft u ondanks alle benodigde maatregelen een gastvrij en prettig verblijf te laten hebben in onze hotels.

Wij wensen u een fijn verblijf toe!
Geniet van al het moois wat Terschelling u te bieden heeft!

Met gastvrije groet,
WestCord Hotel Schylge

Mede namens de familie H.T. Westers,
Medewerkers en Anneke Feenstra