Welkom bij Hotel Schylge

Geachte gast,

Van harte welkom op Terschelling voor een verblijf in WestCord Hotel Schylge.

Maatschappij veranderd
Sinds de uitbraak van het COVID-19 virus en de daarmee gepaard gaande overheidsmaatregelen is onze bewegingsvrijheid veranderd.

Richtlijnen Nederlandse overheid en RIVM
In de hotels volgen wij voor uw veiligheid en dat van onze medewerkers de richtlijnen op van de Nederlandse overheid en het RIVM. Dit heeft geleid tot meerdere maatregelen binnen onze hotels, waardoor uw verblijf in onze hotels er enigszins anders uit zal zien dan u in het verleden van ons gewend bent geweest. Ondanks alle aanpassingen kunt u nog steeds rekenen op onze gastvrijheid en hartelijkheid en zullen wij er alles aan doen uw verblijf in aangepaste vorm tot een succes te maken.

Inchecken

Het is momenteel alleen mogelijk om via de hoofdingang aan de Burgemeester van Heusdenweg 37 het hotel te betreden. Dit aangezien onze garagedeur afgesloten is momenteel. Voor de incheck kunt u dus niet op deze manier het pand betreden.
Na incheck kunt u doormiddel van uw kamerpas wel de garagedeur zelf openen en ook via deze zijde binnen komen. Wij hebben hiervoor gekozen om de routing door het hotel te optimaliseren.

Ontbijt

Restaurants en bars zijn tot nader order gesloten. Dit geldt zowel voor hotelgasten als gasten die niet in het hotel verblijven.

Voor het ontbijt kunt u het ontbijtformulier invullen en voor 21:00 uur afgeven bij de receptie. Wij bezorgen het ontbijt vervolgens op een gewenst tijdstip tussen 8:00 en 10:00 uur bij de kamer.

Omdat wij u graag alsnog een bijzonder verblijf willen bieden, hebben wij voor onze hotelgasten in deze periode een speciale ‘bring-away’ mogelijkheid.

Wij volgen de maatregelen van de overheid en het RIVM.

 

Lunch & diner

Restaurants en bars zijn tot nader order gesloten. Dit geldt zowel voor hotelgasten als gasten die niet in het hotel verblijven. Dit geldt ook voor roomservice.

Omdat wij u graag alsnog een bijzonder verblijf willen bieden, hebben wij voor onze hotelgasten in deze periode een speciale ‘bring-away’ mogelijkheid.

Voor zowel lunch als diner hebben wij een speciaal menu beschikbaar. U kunt uw bestelling telefonisch doorgeven aan de receptie. Vervolgens bezorgen wij de bestelling op het gewenste tijdstip bij de kamer. Ons ‘bring-away’ menu is doorlopend te bestellen tussen 12:00 uur en 20:00 uur.

Wij volgen de maatregelen van de overheid en het RIVM.

Zwembad en sauna

Ons zwembad en sauna zijn vanwege overheidsbepalingen tot nader order gesloten.

 

WellCome Wellness Terschelling | zonnebank

Onze WellCome Wellness Terschelling is helaas tot nader order gesloten vanwege overheidsbepalingen.

Bowlingbaan | pooltafel | airhockey tafel

Ook deze faciliteiten zijn vanwege overheidsbepalingen tot nader order gesloten.

Schoonmaak van de kamer

Tijdens uw verblijf zullen wij uw kamer elke dag schoonmaken, zoals gebruikelijk. Mocht u dit liever niet op prijs stellen, dan kunt u dit op dag zelf tot 9:00 uur in de ochtend doorgeven aan de receptie. Dan ontvangt u namelijk een tas met alle nieuwe benodigdheden. Tijdens de schoonmaak van de kamer, kunt u niet aanwezig zijn in de hotelkamer als de Housekeeping aan de slag is.

Fietsen parkeren bij het hotel

Graag willen wij u erop wijzen dat het wenselijk is dat alle fietsen geparkeerd worden in onze parkeergarage. U kunt met uw kamerpas de garagedeur openen en daar de fietsen parkeren in de daarvoor bestemde ruimte. Fietsen voor het hotel parkeren aan de Burgemeester van Heusdenweg is enkel mogelijk voor korte duur om iets af te geven. Op deze manier houden wij ook de ruimte voor de nooddiensten bij calamiteiten.

Fiets huren? Reserveer rechtstreeks bij Rijwielverhuur Tijs Knop. Dit kan via www.tijsknop.nl of 0562442052. De fietsen kunnen na reservering bij de winkel in de Torenstraat worden opgehaald.

boot-hotels-terschelling

Overtocht

Voor meer informatie en beschikbaarheid betreffende de bootreis verzoeken wij u vriendelijk www.rederij-doeksen.nl te raadplegen.

We Care

Wij volgen strikt de richtlijnen van de Nederlandse overheid en het RIVM op. Tevens hanteren wij het protocol dat voor de horeca is opgesteld door onze branche vereniging: Koninklijke Horeca Nederland. Dat alles hebben wij vertaald in een speciaal WestCord ‘WE Care’ programma.

Meer over WestCord We Care

vlieland-strand

Fijn verblijf!

Wij willen graag benadrukken, dat alle informatie wat waar hier genoemd hebben tot doel heeft u ondanks alle benodigde maatregelen een gastvrij en prettig verblijf te laten hebben in onze hotels.

Wij wensen u een fijn verblijf toe!
Geniet van al het moois wat Terschelling u te bieden heeft!

Met gastvrije groet,
WestCord Hotel Schylge

Mede namens de familie H.T. Westers,
Medewerkers en Wim van der Meer