Welkom bij Hotel Schylge

Geachte gast,

Van harte welkom op Terschelling voor een verblijf in WestCord Hotel Schylge.

Maatschappij veranderd
Sinds de uitbraak van het COVID-19 virus en de daarmee gepaard gaande overheidsmaatregelen is onze bewegingsvrijheid veranderd.

Richtlijnen Nederlandse overheid en RIVM
In de hotels volgen wij voor uw veiligheid en dat van onze medewerkers de richtlijnen op van de Nederlandse overheid en het RIVM. Dit heeft geleid tot meerdere maatregelen binnen onze hotels, waardoor uw verblijf in onze hotels er enigszins anders uit zal zien dan u in het verleden van ons gewend bent geweest. Ondanks alle aanpassingen kunt u nog steeds rekenen op onze gastvrijheid en hartelijkheid en zullen wij er alles aan doen uw verblijf in aangepaste vorm tot een succes te maken.

In- en uitchecken

Hotel Schylge hanteert aangepaste tijden voor in- en uitchecken:
Inchecken vanaf 16:00 uur
Uitchecken tot 10:00 uur

Ontbijt

Het ontbijt wordt ’s ochtends aan de hand van een ontbijtbuffet geserveerd tussen 07:00 – 10:30 uur in Restaurant Op West. U dient hiervoor een tijdslot te reserveren bij de receptie. Vervolgens kunt u heerlijk 45 minuten ontbijten met prachtig uitzicht over het Wad.

Lunch & diner

Restaurant Op West is geopend tussen 12:00 uur ’s ochtends en 22:00 uur ’s avonds. Wij vragen u van te voren een reservering te maken bij de receptie, of telefonisch op 0562 – 442 111. U kunt met maximaal vier personen of één huishouden plaatsnemen aan een tafel.

Zwembad | sauna | solarium

Het zwembad, de sauna en het solarium zijn dagelijks geopend (voor hotelgasten) van 08:00 uur ’s ochtends tot 21:00 uur ’s avonds. Het zwembad is vrij toegankelijk met uw kamersleutel. De sauna (maximaal één uur) en het solarium (per 5 minuten) kunt u tegen betaling reserveren. U kunt reserveren bij de receptie, of telefonisch via 0562 – 442 111.

Bowlingbaan | pooltafel | airhockey tafel

De Willem Barentsz Bar is dagelijks geopend van 12:00 uur ’s middags tot 22:00 uur ’s avonds.

De volgende maatregelen gelden voor het bowlen:
• Er kunnen maximaal 4 personen of één huishouden per baan spelen.
• Tussen ieder gezelschap wordt een baan vrijgehouden.
• Ieder banenpaar heeft eigen bowlingballen, (vrijwel) ieder gewicht is beschikbaar bij de baan.
• U kunt reserveren bij de receptie, of telefonisch via 0562 – 442 111.

Ook kunt u bij de Captains Bar gebruik maken van de pooltafel en de airhockey tafel.

Fietsen parkeren bij het hotel

Graag willen wij u erop wijzen dat het wenselijk is dat alle fietsen geparkeerd worden in onze parkeergarage. U kunt met uw kamerpas de garagedeur openen en daar de fietsen parkeren in de daarvoor bestemde ruimte. Fietsen voor het hotel parkeren aan de Burgemeester van Heusdenweg is enkel mogelijk voor korte duur om iets af te geven. Op deze manier houden wij ook de ruimte voor de nooddiensten bij calamiteiten.

Fiets huren? Reserveer rechtstreeks bij Rijwielverhuur Tijs Knop. Dit kan via www.tijsknop.nl of 0562442052. De fietsen kunnen na reservering bij de winkel in de Torenstraat worden opgehaald.

boot-hotels-terschelling

Overtocht

Voor meer informatie en beschikbaarheid betreffende de bootreis verzoeken wij u vriendelijk www.rederij-doeksen.nl te raadplegen.

We Care

Wij volgen strikt de richtlijnen van de Nederlandse overheid en het RIVM op. Tevens hanteren wij het protocol dat voor de horeca is opgesteld door onze branche vereniging: Koninklijke Horeca Nederland. Dat alles hebben wij vertaald in een speciaal WestCord ‘WE Care’ programma.

Meer over WestCord We Care

vlieland-strand

Fijn verblijf!

Wij willen graag benadrukken, dat alle informatie wat waar hier genoemd hebben tot doel heeft u ondanks alle benodigde maatregelen een gastvrij en prettig verblijf te laten hebben in onze hotels.

Wij wensen u een fijn verblijf toe!
Geniet van al het moois wat Terschelling u te bieden heeft!

Met gastvrije groet,
WestCord Hotel Schylge

Mede namens de familie H.T. Westers,
Medewerkers en Anneke Feenstra