Welkom bij Strandhotel Seeduyn

Geachte gast,

Wij danken u heel hartelijk voor uw reservering in ons hotel en willen u hierbij graag nader informeren. Wat fijn dat u binnenkort naar Vlieland komt voor een verblijf in WestCord Strandhotel Seeduyn.

Sinds de uitbraak van het COVID-19 virus en de daarmee gepaard gaande overheidsmaatregelen is onze bewegingsvrijheid veranderd.

In het hotel volgen wij voor uw veiligheid en dat van onze medewerkers de richtlijnen van de Nederlandse overheid en het RIVM. Dit heeft geleid tot meerdere maatregelen binnen ons hotel, waardoor uw verblijf er enigszins anders uit zal zien dan u in het verleden van ons gewend bent.

Ondanks alle aanpassingen kunt u nog steeds rekenen op onze gastvrijheid en hartelijkheid en zullen wij er alles aan doen om u optimaal van uw verblijf te laten genieten.

Mondkapjes verplicht

Onze medewerkers in het hotel dragen een mondkapje. Wij vragen onze gasten hetzelfde te doen.

Ontbijt

Restaurants en bars zijn tot nader bericht vanuit onze overheid gesloten. Dit geldt zowel voor hotelgasten als gasten die niet in het hotel verblijven. Het ontbijt wordt daarom dagelijks tussen 08:00 en 11:00 uur als take-away verzorgd.

Reserveer bij de receptie een tijd om het ontbijt af te halen en lever uw bestelformulier dagelijks voor 20:00 uur in.

Wij volgen de maatregelen van de overheid en het RIVM.

Lunch & diner

Restaurants en bars zijn tot nader bericht vanuit onze overheid gesloten. Dit geldt zowel voor hotelgasten als gasten die niet in het hotel verblijven. Zowel lunch als diner wordt als take-away verzorgd.

U kunt hiervoor onze Brassery bereiken vanaf uw kamer op nummer 1709 tussen 11:00 en 20:00 uur. De dranken en maaltijden kunnen worden afgehaald in onze Brassery en onze bedieningsmedewerker geeft u hiervoor instructies waar en hoe u de maaltijd in ontvangst kunt nemen. Om uw bestelling op het gewenste tijdstip te kunnen afhalen, vragen wij u voor 17:00 uur te bestellen. Let wel: er zijn per tijdslot van 15 minuten een maximaal aantal reserveringen beschikbaar.

Wij volgen de maatregelen van de overheid en het RIVM.

zwembad-strandhotel-seeduyn-vlieland

WellCome Wellness

Onze beautysalon en kapsalon zijn vanaf 3 maart 2021 weer geopend. Sauna en fitness zijn tot nader order gesloten. Het zwembad is per gezin exclusief te reserveren voor maximaal 30 minuten per huishouden.

U kunt reserveren voor vandaag en morgen tussen 08:00 uur en 22:00 uur. Let wel door de drukte in de weekenden en vakanties is het mogelijk dat er geen beschikbaarheid meer is. Neem hiervoor contact op met de receptie van het wellnesscenter via 0562-452662.

Bowlingbaan, Pooltafel en tafeltennis

Het is op dit moment helaas niet mogelijk gebruik te maken van deze faciliteiten.

westcord-strandhotel-seeduyn-superior-kamer-landzijde

Huishoudservice

Wij hanteren een intensief schoonmaak protocol van de kamers en openbare ruimtes. Om dit volgens de richtlijnen te kunnen uitvoeren, zal de in- en uitchecktijden wijzigen.

U kunt nu inchecken vanaf 16:00 uur. Komt u met de ochtendboot dan kunt u ons dit laten weten en zullen wij u contacten als u eerder kunt inchecken. Het uitchecken zal tot 10:00 uur mogelijk zijn. U dient voor deze tijd uw kamer te verlaten. Uiteraard kunt u na het uitchecken nog gebruik maken van de faciliteiten die het hotel biedt.

Tijdens uw verblijf kunt u bij de receptie aangeven indien u geen huishoudservice op de kamer wenst. De appartementen hebben geen huishoudservice, hier wordt enkel om de dag schone handdoeken aangeboden.

Rederij Doeksen

Boek uw ticket op tijd. Door de aangepaste capaciteit aan boord van de schepen van Rederij Doeksen om de RIVM maatregelen te waarborgen raden wij u aan om op tijd te reserveren voor uw bootreis. U kunt dit doen via www.rederij-doeksen.nl. Tevens willen wij u erop attenderen dat het vanaf 1 juni verplicht is om een mondkapje te dragen aan boord van de veerdiensten.

vlieland-strand

Heeft u nog vragen?

Wij kijken ernaar uit om u binnenkort te verwelkomen op ons mooie eiland Vlieland! Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, kunt u ons telefonisch bereiken op 0562-451560 of per e-mail seeduyn@westcordhotels.nl.

Met gastvrije groet,
WestCord Strandhotel Seeduyn

Robert Aukes
Hotelmanager