Welkom bij Strandhotel Seeduyn

Geachte gast,

Wij danken u heel hartelijk voor uw reservering in ons hotel en willen u hierbij graag nader informeren. Wat fijn dat u binnenkort naar Vlieland komt voor een verblijf in WestCord Strandhotel Seeduyn.

Sinds de uitbraak van het COVID-19 virus en de daarmee gepaard gaande overheidsmaatregelen is onze bewegingsvrijheid veranderd.

In het hotel volgen wij voor uw veiligheid en dat van onze medewerkers de richtlijnen van de Nederlandse overheid en het RIVM. Dit heeft geleid tot meerdere maatregelen binnen ons hotel, waardoor uw verblijf er enigszins anders uit zal zien dan u in het verleden van ons gewend bent.

Ondanks alle aanpassingen kunt u nog steeds rekenen op onze gastvrijheid en hartelijkheid en zullen wij er alles aan doen om u optimaal van uw verblijf te laten genieten.

1,5 meter afstand verplicht

Het is van belang om 1,5 meter afstand te houden.

Ontbijt

Voor het ontbijt is er een mogelijkheid uw eigen ontbijt via het ontbijtbuffet samen te stellen en in het restaurant te nuttigen. U kunt u inschrijven op de diverse tijdsblokken. Wij reserveren 60 minuten voor het ontbijt. Het maximum aantal personen is 20 per tijdsblok
Uw gewenste tijd kunt u hiervoor doorgeven aan de receptie bij check in. Dit is elke 10 minuten mogelijk tussen 08:00 en 10:30 uur. U wordt op het afgesproken tijdstip verwacht in ons gastenrestaurant en ontvangt hier verdere instructies.

Lunch borrel en diner

De restaurants en bars van het hotel zijn geopend. U kunt hiervoor een reservering maken bij onze Brassery tussen
11:00 uur en 22:00 uur. Zij zijn te bereiken vanaf uw kamer op nummer 1709 of via de website. Wij reserveren maximaal 2 uren per tafel. U kunt met maximaal 4 personen aan 1 tafel plaatsen of per huishouden.

zwembad-strandhotel-seeduyn-vlieland

WellCome Wellness

Onze beautysalon, kapsalon en fitness zijn weer geopend. Het saunaplein is ook weer geopend. Het zwembad is te reserveren voor maximaal 30 minuten per dag. Per tijdsvak van 30 minuten kunnen wij maximaal 8 personen reserveren. Van 08:00 uur tot 09:30 uur en van 19:30 uur tot 22:00 uur is het zwembad gereserveerd voor banenzwemmen. Tussen 09:30 uur en 19:30 uur kan men vrij zwemmen. U kunt reserveren voor vandaag en morgen tussen 08:00 uur en 22:00 uur. Let wel door de drukte in de weekenden en vakanties is het mogelijk dat er geen beschikbaarheid meer is. Neem hiervoor contact op met de receptie van het wellnesscenter via 0562-452662.

Bowlingbaan, Pooltafel en tafeltennis

Het is op dit moment mogelijk gebruik te maken van deze faciliteiten. De Juttersbar is geopend van 16:00 uur tot 22:00 uur.

Let op er gelden de volgende maatregelen voor bowlen:
– Er kunnen maximaal 6 personen per baan spelen.
– Er is geen maximale groepsgrootte.
– Bowlen is een sport: tijdens het sporten hoeft men geen 1,5 meter afstand te houden..
– Het is mogelijk dat alle banen volgeboekt worden. Indien dat NIET het geval is, zullen wij zoveel mogelijk proberen om tussen de gezelschappen een baan vrij te houden.
– Ieder banenpaar heeft eigen bowlingballen, (vrijwel) ieder gewicht is beschikbaar bij jouw baan.
– Er is desinfectiemiddel en papier beschikbaar om de ballen schoon te maken indien gewenst.

westcord-strandhotel-seeduyn-superior-kamer-landzijde

Huishoudservice

Wij hanteren een intensief schoonmaak protocol van de kamers en openbare ruimtes. Om dit volgens de richtlijnen te kunnen uitvoeren, zal de in- en uitchecktijden wijzigen.

U kunt nu inchecken vanaf 16:00 uur. Komt u met de ochtendboot dan kunt u ons dit laten weten en zullen wij u contacten als u eerder kunt inchecken. Het uitchecken zal tot 10:00 uur mogelijk zijn. U dient voor deze tijd uw kamer te verlaten. Uiteraard kunt u na het uitchecken nog gebruik maken van de faciliteiten die het hotel biedt.

Tijdens uw verblijf kunt u bij de receptie aangeven indien u geen huishoudservice op de kamer wenst. De appartementen hebben geen huishoudservice, hier wordt enkel om de dag schone handdoeken aangeboden.

Rederij Doeksen

Boek uw ticket op tijd. Door de aangepaste capaciteit aan boord van de schepen van Rederij Doeksen om de RIVM maatregelen te waarborgen raden wij u aan om op tijd te reserveren voor uw bootreis. U kunt dit doen via www.rederij-doeksen.nl. Tevens willen wij u erop attenderen dat het vanaf 1 juni verplicht is om een mondkapje te dragen aan boord van de veerdiensten.

vlieland-strand

Heeft u nog vragen?

Wij kijken ernaar uit om u binnenkort te verwelkomen op ons mooie eiland Vlieland! Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, kunt u ons telefonisch bereiken op 0562-451560 of per e-mail seeduyn@westcordhotels.nl.

Met gastvrije groet,
WestCord Strandhotel Seeduyn

Robert Aukes
Hotelmanager