Welkom bij WTC Hotel Leeuwarden

Wolkom yn Ljouwert!

Wat fijn dat je hebt gekozen voor een verblijf in WestCord WTC Hotel in Leeuwarden! We kijken ernaar uit je binnenkort bij ons te mogen verwelkomen.

Om de verspreiding van het COVID-19 virus zoveel mogelijk te beperken heeft de Nederlandse overheid zoals bekend een aantal maatregelen opgelegd aan burgers en bedrijven. Uiteraard nemen we jouw gezondheid én die van onze medewerkers zeer serieus en volgen wij deze richtlijnen nauwgezet.

Met een gerust hart ben je dan ook te gast bij ons. Wel kan het zijn dat door deze maatregelen jouw bezoek aan ons hotel er iets anders uit ziet dan je gewend bent. In onderstaande informatie kun je alvast lezen hoe wij op deze situatie ingespeeld hebben. Aan onze gastvrijheid is in ieder geval niets veranderd!

Met gastvrije groet,

Rolf Jan van Zeyl
General Manager
WestCord WTC Hotel

Ontbijt

De dag begint niet zonder een goed en gevarieerd ontbijt. We serveren het ontbijt in buffetvorm en hanteren een éénrichtingsverkeer. Om het maximale aantal personen in ons restaurant Café Zero te waarborgen zullen we je vragen een tijdslot te reserveren. In dat tijdslot kun je gaan ontbijten. Bij incheck ontvang je een voucher waarop staat genoteerd welk tijdslot voor jou is gereserveerd. Daarnaast vragen we je vriendelijk de aanwijzingen van ons personeel op te volgen.

Liever een ontbijt ‘to go’? Deze kun je reserveren bij de receptie. Ontbijten op de kamer is ook altijd mogelijk, hiervoor vul je de roomservice deurhanger in die voor je klaar hangt op de kamer.

restaurant-eleve-westcord-wtc-hotel-leeuwarden-foodfotografie-collage

Lunch & diner

Ons Restaurant élevé is gewoon geopend, geniet dan ook van een heerlijke culinaire avond met het beste uitzicht over de stad. Er zijn een beperkt aantal tafels beschikbaar voor onze gasten. We vragen je daarom ook vriendelijk een reservering vooraf te maken. Ons team van de receptie helpt je hier graag bij.

Restaurant élevé opent dagelijks om 12.00 uur en sluit elke avond om 22.00 uur tot nader order.

reserveren@eleve.nl of 058 233 4900

Meer over Restaurant élevé

Sauna & fitness

Onze sauna & fitness zijn geopend zoals je van ons gewend bent. Wél vragen we je een reservering te maken voor de fitness zodat we kunnen waarborgen dat het niet te druk wordt. Extra ruimte om te genieten van onze faciliteiten!
Een reservering maak je bij de receptie. Ons team helpt je graag!

Huishoudservice

Wij hanteren een intensief schoonmaakprotocol voor de kamers en openbare ruimtes op basis van de richtlijnen van het RIVM. Dat wil zeggen dat we openbare ruimten vaker schoonmaken en contactpunten geregeld schoonmaken en desinfecteren.

Ook zorgen we gedurende je verblijf dat je kamer goed schoon blijft. We maken daarom de kamers dagelijks schoon.
Wens je dat liever niet? Schroom dan niet dit aan te geven, we hebben daarvoor een deurhanger die je simpelweg aan de buitenkant van je deur hangt.

Vergaderen

Ook als je bij ons vergadert houden we volledig rekening met de RIVM richtlijnen. Zo houden we bij de opstelling van de zaal rekening met de 1,5 meter richtlijnen en maken we alles goed schoon voor, tijdens en na de vergadering. Contactoppervlakken worden daarna nog ontsmet. Middels afstandsindicatie, informatieflyers, eenrichtingsverkeer proberen we het contact met andere gasten of medewerkers zoveel mogelijk te voorkomen.

De lunch serveren we niet in de vorm van een lunchbuffet maar per persoon. Desgewenst doen we dit in de zaal. We vragen je als deelnemer aan de vergadering vriendelijk om zich óók te houden aan de richtlijnen. Was geregeld je handen met zeep. Houd afstand, nies of hoest in je elleboog. En blijf thuis als je verkoudheidsverschijnselen heeft. Zo blijven we samen gezond!

We Care

Wij volgen strikt de richtlijnen van de Nederlandse overheid en het RIVM op. Tevens hanteren wij het protocol dat voor de horeca is opgesteld door onze branche vereniging: Koninklijke Horeca Nederland. Dat alles hebben wij vertaald in een speciaal WestCord ‘WE Care’ programma.

Meer over WestCord WE Care

Zijn er nog vragen?

Wij kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen in het prachtige Ljouwert! Mocht je nog vragen hebben over je verblijf of over bovenstaande informatie, neem dan gerust contact met ons op. We staan altijd voor je klaar!

Met gastvrije groet,

Rolf Jan van Zeyl
General Manager

058 233 4900
leeuwarden@westcordhotels.nl