Welkom bij WTC Hotel Leeuwarden

Wolkom yn Ljouwert!

Wat fijn dat je hebt gekozen voor een verblijf in WestCord WTC Hotel in Leeuwarden! We kijken ernaar uit je binnenkort bij ons te mogen verwelkomen.

Om de verspreiding van het COVID-19 virus zoveel mogelijk te beperken heeft de Nederlandse overheid zoals bekend een lockdown afgekondigd. Uiteraard nemen we jouw gezondheid én die van onze medewerkers zeer serieus en volgen wij deze richtlijnen nauwgezet.

Met een gerust hart ben je veilig te gast bij ons. Wel kan het zijn dat door deze maatregelen jouw bezoek aan ons hotel er iets anders uit ziet dan je gewend bent. In onderstaande informatie kun je alvast lezen hoe wij op deze situatie ingespeeld hebben. Aan onze gastvrijheid is in ieder geval niets veranderd!

Met gastvrije groet,

Rolf Jan van Zeyl
General Manager
WestCord WTC Hotel

Ontbijt

De dag begint niet zonder een goed en gevarieerd ontbijt. We serveren een take-away ontbijt. Bij het inchecken spreken we een tijd met je af wanneer het ontbijt voor je klaar staat. Je neemt dit vervolgens mee naar je kamer waarna je ervan kunt genieten.

Liever een ontbijt ‘to go’? Deze kun je reserveren bij de receptie.

restaurant-eleve-westcord-wtc-hotel-leeuwarden-foodfotografie-collage

Lunch & diner

Ons Restaurant élevé is gedurende de lockdown gesloten. Wel kunnen we vanuit de keuken van het restaurant een take-away menu aanbieden. Dit varieert dagelijks en is elke dag bekend vanaf 12.00 uur bij onze receptie.

Ook hier geldt dat je jouw diner kunt afhalen bij de deur van ons restaurant.

Meer over Restaurant élevé

Sauna & fitness

Gedurende de lockdown zijn deze faciliteiten gesloten. Onze excuses voor het ongemak.

Huishoudservice

Wij hanteren een intensief schoonmaakprotocol voor de kamers en openbare ruimtes op basis van de richtlijnen van het RIVM. Dat wil zeggen dat we openbare ruimtes vaker schoonmaken en contactpunten geregeld schoonmaken en desinfecteren.

Ook zorgen we gedurende je verblijf dat je kamer goed schoon blijft. We maken daarom de kamers dagelijks schoon.
Wens je dat liever niet? Schroom dan niet dit aan te geven, we hebben daarvoor een deurhanger die je simpelweg aan de buitenkant van je deur hangt.

Vergaderen

Ook als je bij ons vergadert houden we volledig rekening met de RIVM richtlijnen. Zo houden we bij de opstelling van de zaal rekening met de 1,5 meter richtlijnen en maken we alles goed schoon voor, tijdens en na de vergadering. Contactoppervlakken worden daarna nog ontsmet. Middels afstandsindicatie, informatieflyers, eenrichtingsverkeer proberen we het contact met andere gasten of medewerkers zoveel mogelijk te voorkomen.

De lunch serveren we niet in de vorm van een lunchbuffet maar per persoon. Desgewenst doen we dit in de zaal. We vragen je als deelnemer aan de vergadering vriendelijk om zich óók te houden aan de richtlijnen. Was geregeld je handen met zeep. Houd afstand, nies of hoest in je elleboog. En blijf thuis als je verkoudheidsverschijnselen heeft. Zo blijven we samen gezond!

We Care

Wij volgen strikt de richtlijnen van de Nederlandse overheid en het RIVM op. Tevens hanteren wij het protocol dat voor de horeca is opgesteld door onze branche vereniging: Koninklijke Horeca Nederland. Dat alles hebben wij vertaald in een speciaal WestCord ‘WE Care’ programma.

Meer over WestCord WE Care

Zijn er nog vragen?

Wij kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen in het prachtige Ljouwert! Mocht je nog vragen hebben over je verblijf of over bovenstaande informatie, neem dan gerust contact met ons op. We staan altijd voor je klaar!

Met gastvrije groet,

Rolf Jan van Zeyl
General Manager

058 233 4900
leeuwarden@westcordhotels.nl