Welkom bij WTC Hotel Leeuwarden

Wolkom yn Ljouwert!

Wat fijn dat je hebt gekozen voor een verblijf in WestCord WTC Hotel in Leeuwarden! We kijken ernaar uit je binnenkort bij ons te mogen verwelkomen.

Om de verspreiding van het COVID-19 virus zoveel mogelijk te beperken heeft de Nederlandse overheid zoals bekend een aantal maatregelen afgekondig. Uiteraard nemen we jouw gezondheid én die van onze medewerkers zeer serieus en volgen wij deze richtlijnen nauwgezet.

Met een gerust hart ben je veilig te gast bij ons. Wel kan het zijn dat door deze maatregelen jouw bezoek aan ons hotel er iets anders uit ziet dan je gewend bent. In onderstaande informatie kun je alvast lezen hoe wij op deze situatie ingespeeld hebben. Aan onze gastvrijheid is in ieder geval niets veranderd!

Oant gau,

Rolf Jan van Zeyl
General Manager
WestCord WTC Hotel

Ontbijt

De geur van vers gebakken croissants en het geluid van het malen van vers gebrande koffiebonen. Welkom in Café Zero!
Elke dag serveren we het ontbijt in buffetvorm, daarmee kun je zelf kiezen waarmee je jouw dag start. Bij incheck zullen we een tijdslot reserveren waarin je kunt gaan ontbijten.

restaurant-eleve-westcord-wtc-hotel-leeuwarden-foodfotografie-collage

Lunch & diner

De deuren van Restaurant élevé zijn geopend! Met een prachtig panoramisch uitzicht kun je weer genieten van een luxe lunch of diner! Het restaurant is dagelijks geopend en we raden je aan een reservering te maken. Wist je dat ons restaurant is bekroond met een Bib Gourmand?

Ontdek Restaurant élevé

Terras van Café Zero

Er is altijd een reden om te genieten op het zonnigste terras van Leeuwarden. Ben je net ingecheckt of heb je een leuk avontuur achter de rug? Dagelijks serveren we verse broodjes, salades, bites en drankjes. Voor het terras maak je geen reservering vooraf.

Ontdek het terras

Sauna & fitness

Leef je volledig uit in onze fitness waarna je gebruikt kunt maken van één van onze sauna’s tegen een betaling. Dagelijks zijn deze faciliteiten geopend die je kunt reserveren bij de receptie.

Huishoudservice

Wij hanteren een intensief schoonmaakprotocol voor de kamers en openbare ruimtes op basis van de richtlijnen van het RIVM. Dat wil zeggen dat we openbare ruimtes vaker schoonmaken en contactpunten geregeld schoonmaken en desinfecteren.

Ook zorgen we gedurende je verblijf dat je kamer goed schoon blijft. We maken daarom de kamers dagelijks schoon.
Wens je dat liever niet? Schroom dan niet dit aan te geven, we hebben daarvoor een deurhanger die je simpelweg aan de buitenkant van je deur hangt.

Vergaderen

Ook als je bij ons vergadert houden we volledig rekening met de RIVM richtlijnen. Zo houden we bij de opstelling van de zaal rekening met de 1,5 meter richtlijnen en maken we alles goed schoon voor, tijdens en na de vergadering. Contactoppervlakken worden daarna nog ontsmet. Middels afstandsindicatie, informatieflyers, eenrichtingsverkeer proberen we het contact met andere gasten of medewerkers zoveel mogelijk te voorkomen.

De lunch serveren we niet in de vorm van een lunchbuffet maar per persoon. Desgewenst doen we dit in de zaal. We vragen je als deelnemer aan de vergadering vriendelijk om zich óók te houden aan de richtlijnen. Was geregeld je handen met zeep. Houd afstand, nies of hoest in je elleboog. En blijf thuis als je verkoudheidsverschijnselen heeft. Zo blijven we samen gezond!

We Care

Wij volgen strikt de richtlijnen van de Nederlandse overheid en het RIVM op. Tevens hanteren wij het protocol dat voor de horeca is opgesteld door onze branche vereniging: Koninklijke Horeca Nederland. Dat alles hebben wij vertaald in een speciaal WestCord ‘WE Care’ programma.

Meer over WestCord WE Care

Zijn er nog vragen?

Wij kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen in het prachtige Ljouwert! Mocht je nog vragen hebben over je verblijf of over bovenstaande informatie, neem dan gerust contact met ons op. We staan altijd voor je klaar!

Met gastvrije groet,

Rolf Jan van Zeyl
General Manager

058 233 4900
leeuwarden@westcordhotels.nl