Terug naar speciaal

Samen weer terug naar speciaal

Elkaar ontmoeten is een voorrecht in plaats van een vanzelfsprekendheid. Gaat u voor grijs of geeft u kleur aan uw bijeenkomst? Vier uw vergadering, omarm uw ontmoeting en maak van uw meeting een we-thing! Ervaar de vertrouwde service en aandacht van WestCord en ontdek samen de buitengewone mogelijkheden van onze iconische en inspirerende locaties. Samen terug naar speciaal!

  • Out of the box ideeën

  • Iconische locaties

  • Onze specials uitgelicht

Wij hebben alle unieke en inspirerende locaties opgedeeld in vier thema’s!

plate zaal hotel new york rotterdam 5

Vergaderen

WestCord Hotels zijn voorzien van uitstekende faciliteiten voor een bijeenkomst, van vergadering, training tot inspirerende congressen. Elk hotel heeft zijn eigen unieke locatie en individuele karakter. Hierdoor kunnen wij u een groot aanbod van vergadermogelijkheden aanbieden. WestCord Hotels biedt uiteenlopende mogelijkheden voor iedere gelegenheid! Bekijk hier de allermooiste en meest unieke vergaderzalen.

Bekijk onze specials
Restaurant élevé

Diner

Wilt u culinaire genieten van een heerlijk hapje en drankje maar dan met een special twist? Ervaar op unieke wijze een onvergetelijk diner. In Fashion Hotel Amsterdam en WTC Leeuwarden kunt u heerlijk genieten van uw diner met een prachtig uitzicht. Of wilt u liever informeel lekker genieten van een barbecue op een groot terras, dat is ook zeker mogelijk! Liever een intiem diner organiseren, maak dan gebruik van een private dining in The Market Hotel Groningen. Lees meer over onze special diners.

Bekijk onze specials

Evenementen

Maak elk evenement tot een succes op een unieke en iconische locatie in Nederland. WestCord Hotels beschikt over 16 hotels verspreid door heel Nederland waar wij zeker van zijn dat u er een onvergetelijke ervaring zult hebben.  Bekijk hier onze gaafste evenementen!

Bekijk onze specials

Personeelsuitje

Op zoek naar een unieke locaties voor een personeelsuitje? Ga samen met uw collega’s voor een onvergetelijke ervaring bij WestCord Hotels. We bieden diverse personeelsuitjes, maar dan net even anders. Ontdek Island Events voor sportieve evenementen op de Waddeneilanden. Maak een prachtige rondvaart en kom aanmeren op het ss Rotterdam of Hotel Jakarta Amsterdam voor een heerlijk hapje en drankje in het restaurant. Wilt u het team uitdagen, ga dan naar een van onze Escape Rooms of maak een wandeling in de natuur op de Veluwe! Een mijlpaal behaald? Kom het vieren  in de skybar met panoramisch uitzicht.

Bekijk onze specials

Wilt u persoonlijk contact met één van onze medewerkers over de mogelijkheden?

Bel 020 810 08 19 of mail naar sales@westcordhotels.nl, of vul onderstaand contactformulier in