Hulp nodig?

Art Hotel Amsterdam

Hotel en hotelkamers

Kan ik eerder inchecken dan 15:00 uur?

De reguliere * check-in tijd is 15:00 uur, het is mogelijk een vroege check-in aan te vragen. We kunnen dit echter niet garanderen. Dit komt omdat de gasten van de dag ervoor om 12:00 uur mogen uitchecken en de tijd daartussen nodig is om de kamers schoon te maken.

 

Bij aankomst in het hotel doen we ons best om je zo snel mogelijk in te checken. Je kunt altijd je bagage bij ons achter laten en alvast de stad gaan verkennen!

 

* Heb je via onze website gereserveerd? Dan gelden automatische gunstige check-in/out tijden, te weten:

Check-in vanaf 13.00 | check-out tot 15.00

Moet ik borg betalen?

Ja, we vragen bij aankomst een borg van €50 voor een verblijf van 1 dag en een borg van €100 voor een verblijf van meerdere dagen. De borg kan contant betaald worden, met pinpas of per credit card garantie. De borg wordt gebruikt voor je bestedingen tijdens je verblijf, minibar en eventuele schade aan je kamer. De borg wordt vrijgegeven bij het uitchecken. Het kan tot 10 werkdagen duren voordat deze weer zichtbaar is op je rekening.

Waarom is er een 3-sterren Art Hotel en een 4-sterren Art Hotel?

WestCord Art Hotel Amsterdam is één hotel, maar binnen dit hotel bieden we zowel 3-sterren als 4-sterren kamers aan. Het verschil tussen deze twee is de grootte en het design van de kamers.

Kan ik mijn auto bij jullie parkeren?

Ja, we hebben een parkeergarage onder het hotel met 50 parkeerplaatsen. Een auto parkeren in onze garage kost €24,50 per nacht. Een parkeerplaats vantevoren reserveren is niet mogelijk, maar zijn beschikbaar op basis van beschikbaarheid wanneer je aankomt bij het hotel.

 

Als er geen plek is in de parkeergarage dan kun je je auto (betaald) parkeren in de straat van het hotel.

Is er een kluis op de kamer?

Ja, al onze kamers hebben een kluis die gratis gebruikt kan worden. Een kluis nodig voor grotere spullen? Vraag ernaar bij de receptie, daar kun je op aanvraag gebruik maken van een grotere kluis bij de receptie.

Zijn huisdieren toegestaan in het hotel?

Nee, helaas is het niet toegestaan je huisdier(en) mee te nemen naar WestCord Art Hotel Amsterdam.

Ontbijt, lunch, diner

Wat is de prijs van het ontbijt?

Indien je het ontbijt vooruit boekt bij je (online) reservering of bij het inchecken, dan ontvang je korting op ons continental en English breakfast en betaal je €16,- per dag per persoon. De reguliere ontbijtprijs is €20,-.

Is er een restaurant in het hotel?

Jazeker! In het hotel vind je The Art Brasserie, open voor lunch, diner en borrel. Coffee to go of een à la carte ontbijt kun je hier ook krijgen. The Art Brasserie is elke dag open to 23:00 uur, de bar is open tot 1:00 uur.

 

Reserveringen voor het diner kunnen in het restaurant gemaakt worden, aan de receptie of via de website: www.westcordculinair.nl.

 

Chef Khalid Rida en zijn team bieden een grote selectie van seizoensgebonden gerechten en klassiekers. Onze persoonlijke favoriet? De Art Burger!

Bagage

Kan ik voor of na mijn verblijf bagage bij het hotel stallen?

Ja, dat kan uiteraard. Bagage kan voor of na je verblijf worden gestald in onze bagageruimtes. Wij bieden deze service gratis aan voor onze gasten.

Locatie & route

Is WestCord Art Hotel Amsterdam ver van het centrum?

Nee, helemaal niet. Het hotel is ideaal gelegen tussen Westerpark en het historische centrum van Amsterdam. Het centrum (Haarlemmerplein/Brouwersgracht) is in 5 minuten per bus, in 8 minutes per fiets of in 15 minuten lopen. Routebeschrijvingen, tickets en city maps zijn te verkrijgen bij de receptie.

Hoe kom ik van Schiphol Airport bij WestCord Art Hotel Amsterdam?

Openbaar vervoer

Om naar WestCord Art Hotel Amsterdam vanaf Schiphol Airport te komen neem je de trein richting Sloterdijk. Op station Sloterdijk neem je bus 22, richting Indische Buurt. Stap uit bij halte Hempoint, deze halte is recht tegenover het hotel.

Meer info over prijzen en tijden van de treinen op www.ns.nl of www.9292.nl.

 

Taxi

Vanaf Schiphol Airport kan WestCord Art Hotel binnen 20 minuten worden bereikt met de taxi (afhankelijk van het verkeer). Een taxirit kost ongeveer €45 voor een normale personen auto. Volg de borden voor taxi’s op het vliegveld voor de officiële taxi’s.

Een taxi vanaf Amsterdam Centraal Station naar het hotel kost ongeveer €15.

 

Shuttle service

WestCord Art Hotel Amsterdam heeft geen eigen shuttle service. Conexxion biedt een shuttle service van Schiphol Airport naar verschillende hotels in Amsterdam , inclusief WestCord Art Hotel Amsterdam.

De shuttle bus doet er ongeveer een uur over. Tickets kunnen worden gekocht op Schiphol Airport.

Meer info: www.schipholhotelshuttle.nl

Hoe ver is de RAI van WestCord Hotel Amsterdam?

Openbaar vervoer

De RAI ligt op ongeveer 30 minuten afstand met het openbaar vervoer. Het makkelijkste is om vanaf het hotel bus 22 te nemen richting station Sloterdijk en daar metro 50 richting Gein te nemen. Stap uit bij Station RAI. Kaartjes en meer info zijn verkrijgbaar bij de receptie. Of kijk op www.9292.nl.

 

Auto

Ga op de A10 richting Den Haag/Utrecht en blijf de richting van Utrecht volgen (A10). Neem afslag S109 richting RAI en volg de borden P voor RAI.

 

Taxi

Per taxi is de RAI Amsterdam in ongeveer 20 minuten te bereiken. Een taxirit kost ongeveer €35.

Museumtickets & openbaar vervoer

Verkopen jullie I amsterdam City Cards?

Ja, wij zijn een verkooppunt van de I amsterdam City Card. De card is inclusief gratis toegang tot musea, grachtenrondvaart en gratis OV-vervoer. De I amsterdam City Card is verkrijgbaar van 24- tot 96-uurs. Wij raden minimaal de 48-uurs card aan, zo heb je het meest waar voor je geld.

Meer info: www.iamsterdam.com/citycard

Verkopen jullie museumkaartjes?

Onze receptie verkoopt museumkaartjes, maar wij raden aan om je kaartjes met een specifiek tijdstip te kopen op de website van het museum zelf. Op die manier heb je direct toegang en hoef je niet in de rij te staan om kaartjes te kopen.

Verkopen jullie kaartjes voor het Anne Frank Huis?

Nee, kaartjes voor het Anne Frank Huis kunnen niet bij ons worden gereserveerd of gekocht. Alleen op de website van het Anne Frank Huis zijn de kaartjes te koop. Wij raden aan om een reservering te maken.

Meer info: www.annefrank.org

Verkopen jullie kaartjes voor het OV?

Ja wij verkopen aan de receptie OV-kaartjes, van 24- tot aan 120-uurs. De kaartjes zijn te gebruiken in tram, bus en metro van GVB Amsterdam.

Meer info: www.gvb.nl

Sluiten
WestCord Hotels logo small

De beste prijs wordt nu voor je opgehaald…