Hulp nodig?

Weekendje weg Terschelling

Verblijf in WestCord Hotel Schylge of WestCord ApartHotel Boschrijck in een comfortabele hotelkamer of ruim appartement.

De WestCord Hotels op Terschelling worden gemiddeld beoordeeld met een 8,7 door gasten tijdens een weekendje weg Terschelling!

Heerlijk weekendje weg Terschelling

Een weekendje weg naar Terschelling is de ultieme manier om er even tussenuit te gaan en te ontspannen.  Ontdek het eiland per fiets of wandel over Europees Natuurreservaat ‘De Boschplaat’. De historische dorpjes van het eiland hebben gezellige straatjes, restaurants en winkels.

 

WestCord Hotel Schylge op Terschelling

Een verblijf in de WestCord Hotels staan voor een heerlijk weekendje weg Terschelling. Ontbijt met uitzicht op de Waddenzee in de serre van Hotel Schylge of ontspan met de wellness faciliteiten. Hotel Schylge biedt twee restaurants, waaronder à la carte restaurant Op West. Vanuit het hotel kijk je op uit op de vuurtoren Brandaris en het dorp West-Terschelling, waar je lopend zo naartoe kan.

Bekijk Hotel Schylge

 

WestCord ApartHotel Boschrijck op Terschelling

ApartHotel Boschrijck biedt appartementen t/m zes personen. Vanuit het hotel beginnen diverse fiets- en wandelroutes over het eiland. Bij slecht weer kun je spelen op de bowling- of Richochetbaan of een duik nemen in de zwembaden. Voor Kids & Teens worden in de vakanties leuke activiteiten georganiseerd in ApartHotel Boschrijck.

Bekijk ApartHotel Boschrijck

 

Vier je weekendje weg op Terschelling!

Ontdek Terschelling!

Sluiten
WestCord Hotels logo small

De beste prijs wordt nu voor je opgehaald…