Wees Welkom bij WestCord

Het bruisende ritme van de stad. De rustgevende geluiden uit de natuur. Het zwoele vakantiegevoel van zon, zee en zand… Voor een geslaagde zomervakantie hoef je echt de grens niet over. Want wat je ook zoekt, je vindt het bij WestCord!

Hoe werkt het?

Cityhoppen, wandelen in de bossen of relaxen op het strand. Alleen, met partner of met het hele gezin. Wees welkom voor een onbezorgde vakantie in één van onze hotels of stel zelf je ideale 3-, 5- of 8-daagse roadtrip samen met hotels naar keuze.

 • Inclusief ontbijt, lunch en diner

  Volledig ontzorgd

 • Gratis parkeren

  bij WestCord Hotels met eigen parking

 • Inclusief routes

  Voor de auto, fiets of om te wandelen

 • Fietshuur

  Optioneel bij te boeken

Kies je arrangement!

3-daags arrangement

🚲 👣 🚗

Kies één van onze WestCord Hotels en ontdek in 3 dagen al het moois wat de omgeving te bieden heeft. In het hotel krijg je leuke tips over wat er allemaal te zien en te doen is in de buurt en krijg je mooie routes. Je kiest zelf: maak je er een wandelvakantie, fietsvakantie of autovakantie van?


▸ 3-daagse vakantie

WestCord Hotels - Vakantie in eigen land

5-daags arrangement

🚲 👣 🚗

Voor een geslaagde vakantie hoef je echt de grens niet over. WestCord biedt een uniek arrangement waarbij je met de auto of met de fiets zowel de bruisende stad Amsterdam als de prachtige Veluwe verkent tijdens een mini vakantie. Of ga voor historisch Delft en de wereldstad Rotterdam?


▸ 5-daagse vakantie Amsterdam – Veluwe

▸ 5-daagse vakantie Delft – Rotterdam

8-daags arrangement

🚲 👣 🚗

Unieke rondreis dwars door Nederland. Kies voor een trip door prachtige natuurgebieden vanaf Rotterdam, via Amsterdam en Garderen naar Leeuwarden. Of ga voor het groene noorden, van Leeuwarden naar Ameland en eindig op Terschelling of Vlieland.


▸8-daagse vakantie Rotterdam – Amsterdam – Garderen – Leeuwarden

▸ 8-daagse vakantie Leeuwarden – Ameland – Terschelling of Vlieland

Wandelen, fietsen of met de auto

Kom te voet, met de fiets, de boot of met de auto. Geniet van onze vertrouwde gastvrijheid, beleef de zomerse arrangementen en ervaar de betrouwbare service en professionele aandacht die bij deze bijzondere periode horen. Laat de zomer maar komen!

Ontdek de voordelen

Ontdek de voordelen

 • Fietshuur & e-bike

Neem je een eigen fiets mee, of wil je dat wij die voor je regelen? Bij elk arrangement is fietshuur optioneel, jij kiest! Extra comfortabel op reis, ga dan voor een e-bike. In het boekingsproces extra bij te boeken voor €12,50 per dag.

 • Bagageservice

Wanneer jij geniet van een prachtige fietstocht, is je bagage wel het laatste waar je aan wilt denken. Daarom is het mogelijk om gebruik te maken van onze bagageservice, bij onze 5- en 8-daagse vakanties. Voordat jij incheckt in het volgende hotel, hebben wij je koffers al gebracht. Je kunt deze service bijboeken in het reserveringsformulier, kosten zijn €10,- per koffer.

15 WestCord Hotels

Met 15 unieke hotels in Nederland – zowel landelijk gelegen als in de stad of op het Wad – is er altijd een WestCord Hotel bij jou in de buurt! De Wees Welkom Weken zijn hét moment om één of meer van onze hotels te ontdekken.

Bekijk al onze hotels