Werken bij WestCord Hotels

Bij WestCord Hotels zijn wij op zoek naar enthousiaste en gedreven mensen die gepassioneerd zijn over de horeca en hospitality, net zoals wij! Het is allemaal begonnen in 1968 op Vlieland en inmiddels zijn onze hotels te vinden op Terschelling, Ameland, de Veluwe, in Amsterdam, Rotterdam, Delft, Leeuwarden en Groningen.

Bekijk alle vacatures

Wat kun jij van ons verwachten?

Wij zijn een familiebedrijf: als je bij ons komt werken word je ook ‘part of our family’. Dat betekent dat je onderdeel bent van een supergezellig en groeiend bedrijf, waar je een salaris volgens de CAO normen krijgt en vakantiegeld + vakantie-uren opbouwt. En ben je tussen de 16 en 21 jaar? Dan verdien je flink boven de gestelde CAO norm. Lees hier HIER verder!

Je hebt zo’n 1000 collega’s, met wie je 1 keer per jaar een spetterend personeelsfeest viert. Én je wordt automatisch 30/30 by WestCord club member: met jouw persoonlijke pas krijg je 30% korting op je diner in een van de WestCord Hotels, koop je WestCord producten met 30% korting én slaap je in onze geweldige hotels voor maar €30 per nacht (inclusief ontbijt!).

Wil je meer informatie of heb je specifieke vragen over werken bij WestCord Hotels of vacatures, dan zijn we te bereiken via de afdeling Personeelszaken op 0517-432040 of werken@westcordhotels.nl.

Aftermovie personeelsfeest 2020

Eén keer per jaar is er een groot personeelsfeest: afgelopen jaar waren we met alle collega's naar Vrienden van Amstel Live, incl. pre- en afterparty! Bekijk hieronder de aftermovie.

Sollicitatietips

We willen je niet alleen aan een nieuwe baan helpen, we denken ook graag met je mee. Wil jij zelfverzekerd je sollicitatiegesprek in gaan? Lees dan onze 11 sollicitatietips zeker even door!

Tip 1
Kom niet te vroeg: zorg dat je maximaal 5 minuten voor het gesprek aanwezig bent. Het kan namelijk goed zijn dat degene met wie jij het gesprek hebt zich ook nog aan het voorbereiden is.

Tip 2
Zet je telefoon uit

Tip 3
Lees je van te voren in. Bij wat voor soort bedrijf ga je op gesprek?

Tip 4
Wanneer wil je werken; probeer vooraf alvast na te denken welke diensten je zou willen werken & per wanneer je beschikbaar bent.

Tip 5
Enthousiasme: laat zien dat je de baan echt wilt, weet ook te vertellen waarom jij de ideale kandidaat bent voor deze baan.

Tip 6
Wie ben jij? We willen jou graag leren kennen. Denk alvast na over wat je wil vertellen aan ons, wat je hobby’s zijn. Wat doe je het liefst in je vrije tijd en waar word jij nou echt gelukkig van?

Tip 7
Stel vragen: bedenk voor het gesprek wat jij allemaal wilt weten over je nieuwe baan. Werktijden, salaris, collega’s of flexibiliteit. Noteer je vragen en neem ze mee.

Tip 8
Wees positief: wees niet negatief over je vorige werkgever(s). Straal positiviteit uit en spreek dit uit. Zo zorg jij dat je de perfecte kandidaat bent voor de baan.

Tip 9
Zorg er ook voor dat je voor het gesprek altijd netjes gekleed bent, draag iets wat lekker zit. De eerste indruk is erg belangrijk en een goede eerste indruk maak je net iets makkelijker in een nette outfit dan een gerafelde jeans. Probeer ook om niet vlak voor het gesprek te roken.

Tip 10
Maak bij binnenkomst oogcontact met je gesprekspartner en zorg voor een open houding. Vermijd defensieve lichaamstaal, zoals armen over elkaar en gekruiste benen

Tip 11
De belangrijkste tip: wees jezelf!