Werken bij WestCord Hotels

Bij WestCord Hotels zijn wij eigenlijk altijd wel op zoek naar enthousiaste en gedreven mensen die gepassioneerd zijn over de horeca en hospitality, net zoals wij! Het is allemaal begonnen in 1968 op Vlieland en inmiddels zijn onze hotels te vinden op Terschelling, Ameland, de Veluwe, in Amsterdam, Rotterdam, Delft, Leeuwarden en Groningen.

Bekijk alle vacatures

Wat kun jij van ons verwachten?

Wij zijn een familiebedrijf: als je bij ons komt werken word je ook ‘part of our family’. Dat betekent dat je onderdeel bent van een supergezellig en groeiend bedrijf, waar je een salaris volgens de CAO normen krijgt en vakantiegeld + vakantie-uren opbouwt.

Je hebt zo’n 1000 collega’s, met wie je 1 keer per jaar een spetterend personeelsfeest viert. Én je wordt automatisch 30/30 by WestCord club member: met jouw persoonlijke pas krijg je 30% korting op je diner in een van de WestCord Hotels, koop je WestCord producten met 30% korting én slaap je in onze geweldige hotels voor maar €30 per nacht (inclusief ontbijt!).

Wil je meer informatie of heb je specifieke vragen over werken bij WestCord Hotels of vacatures, dan zijn we te bereiken via de afdeling Personeelszaken op 0517-432040 of werken@westcordhotels.nl.

Voel je thuis bij ons • Sinds 1968

WestCord Hotels

 • NEDERLANDS
  FAMILIEBEDRIJF

 • 1000
  COLLEGA'S

 • 15
  HOTELS

 • 10
  LOCATIES

Collega's aan het woord

Benieuwd hoe het werken bij WestCord Hotels bevalt? Lees hier de verhalen van onze collega’s.

Lees interviews

Aftermovie personeelsfeest 2020

Eén keer per jaar is er een groot personeelsfeest: afgelopen jaar waren we met alle collega's naar Vrienden van Amstel Live, incl. pre- en afterparty! Bekijk hieronder de aftermovie.