Word jij onze nieuwe collega?

Met plezier aan het werk en geld verdienen! Wellicht werk jij binnenkort ook bij WestCord Hotels!

Word jij onze nieuwe collega?

Heb jij interesse in het werken in de horeca bij een van onze hotels? Wij zijn nog opzoek naar collega’s in de receptie, bediening, bar, keuken, afwas, housekeeping en in de wellness.

  • WestCord Hotels

    16 unieke hotels

  • Nederlands familiebedrijf

    Al meer dan 50 jaar

  • Word jij onze nieuwe collega?

    Stuur ons een berichtje!

Vlieland - Hotel de Wadden - dorpsstraat

Waar het allemaal begon

WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar bestaat. Vanuit het allereerste hotel, Hotel de Wadden op Vlieland is het bedrijf gegroeid. Inmiddels telt de groep 16 hotels verspreid over heel Nederland. WestCord Hotels staat bekend om zijn unieke hotels, betrokkenheid en de doorgroeimogelijkheden.

Onze unieke hotels

Er zijn hotels op  Terschelling, Vlieland en Ameland te vinden waar wij ook kost en inwoning aanbieden aan onze collega’s. Verder zijn er twee hotels in het Noorden van Nederland te vinden; WTC Hotel in Leeuwarden en The Market Hotel in Groningen. Daarnaast vier hotels in Amsterdam, City Centre, Art Hotel, Fashion Hotel en Hotel Jakarta. Ook is er een hotel te vinden midden in de bossen namelijk Hotel de Veluwe in Garderen. Verder zijn er twee hotels te vinden in Delft, Hotel Arsenaal en Hotel Delft. Tot slot hebben wij twee iconische hotels in Rotterdam, het ss Rotterdam en Hotel New York.

Wij zijn pas tevreden als we tevreden gasten hebben en daar is alles op gericht! Betrokken, oprecht, persoonlijk en stoer. Dat is waar WestCord Hotels voor staat.

the-market-hotel-westcord-groningen-kamer-4

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer gemakkelijk via WhatsApp! Stuur een berichtje naar +31 6 11 74 64 25 en vermeld erbij voor welke functie je solliciteert!

Hotel de Wadden
Strandhotel Seeduyn
Hotel Noordsee
ApartHotel Boschrijck
Hotel Schylge
The Market Hotel
WTC Hotel
Hotel Jakarta
Art Hotel
City Centre Hotel
Fashion Hotel
Hotel Delft
Hotel Arsenaal
Hotel New York
ss Rotterdam
Strandpaviljoen ’t Badhuys