Waanzinnige WestCord Weken

Boek direct

, ,

Verblijf tegen een waanzinnige prijs

De Waanzinnige WestCord Weken zijn terug! Van zondag 6 oktober t/m zaterdag 12 oktober 2019 kun je boeken tegen een WAANZINNIGE prijs. Tijdens de Waanzinnige WestCord Weken verblijf je extra voordelig een kamer of appartement in één van de WestCord Hotels! Een verblijf voor dit waanzinnige tarief is alleen mogelijk tijdens de 10 actieweken.

BOEK DIRECT!

Hotel Jakarta Amsterdam boek je hier!

Te boeken vanaf zondag 6 oktober: extra voordelig verblijf vanaf €55,- en €75,-

Waanzinnige prijs

Ga er extra voordelig op uit! Vanaf slechts €55,- slaap je in één van de 9 geselecteerde WestCord Hotels, bijvoorbeeld op Vlieland of in Delft. Dit tarief geldt voor alle hotels behalve in Amsterdam en Rotterdam. Zowel kamers als appartementen. Voor maar €85,- krijg je een overnachting inclusief ontbijt. Per kamer, per nacht!

Lekker even weg?

Bij nog eens 6 unieke WestCord Hotels slaap je vanaf slechts €75,-! Ga bijvoorbeeld cruisen aan de kade op het ss Rotterdam of ervaar het groenste hotel van Nederland! Dit tarief geldt voor al onze Amsterdamse en Rotterdamse hotels. Voor maar €100,- krijg je een overnachting inclusief ontbijt. Ook weer: per kamer, per nacht!

Boek van zondag 6 oktober t/m zaterdag 12 oktober 2019 een kamer of appartement en verblijf tijdens de 10 actieweken:

  • Vrijdag 1 november t/m donderdag 14 november 2019
  • Vrijdag 29 november t/m donderdag 12 december 2019
  • Vrijdag 3 januari t/m donderdag 16 januari 2020
  • Vrijdag 31 januari t/m donderdag 13 februari 2020
  • Vrijdag 28 februari t/m donderdag 12 maart 2020

Als eerste een seintje krijgen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en dan sturen wij je als eerste een seintje als je de Waanzinnige WestCord Weken van start zijn gegaan!

Boek direct

, ,