Hulp nodig?

Vergaderen WestCord WTC Hotel Leeuwarden

In WestCord WTC Hotel Leeuwarden bevinden zich 15 vergaderzalen voor grote congressen, evenementen vergaderingen en seminars.

Ideale vergaderlocatie in Leeuwarden

WestCord WTC Hotel Leeuwarden is ideaal gelegen aan de uitvalswegen en nabij het historische centrum! Het hotel beschikt over 143 luxe en comfortabele designkamers, waaronder 11 ruime appartementen! In het gehele hotel is er gratis, draadloos internet! Daarnaast beschikt het hotel over voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Vergader- en congreslocatie

WestCord WTC Hotel is de grootste congres- en evenementenlocatie van Friesland. Voor vergaderingen, congressen, bijeenkomsten en evenementen biedt WTC Hotel Leeuwarden 15 moderne vergaderzalen met daglicht en airconditioning. Zaal New York heeft zelfs een capaciteit van 650 personen plenair! Daarnaast is de sfeervolle ontvangstruimte ‘Plaza’ zeer geschikt voor het ontvangen van grote groepen, exposities en beurzen. Maar is ook de perfecte uitvalsbasis als Meeting point voor freelancers, zzp’ers en flexwerkers.

Arrangementen

De vergadering uitbreiden met een lunch, diner of activiteit? Op de 11e etage, uitkijkend over de prachtige stad Leeuwarden, kun je dineren op hoog niveau in Fine dining restaurant élevé. De gerechten wisselen per seizoen en ingrediënten worden regionaal en lokaal verkregen. Grenzend aan élevé is le bráss gevestigd, hier kun je genieten van klassieke brasserie gerechten. Op deze etage is ook onze Skybar te vinden met verschillende wijnen, cocktails en gin tonics! Op de begane grond bevindt zich café zero, het lunchrestaurant dat tevens voor diner afgehuurd kan worden voor groepen.

De binnenstad van Leeuwarden leent zich uitstekend voor een activiteit naast de vergadering. Een kroegentocht, rondvaart of een bezoek aan het Fries Museum.

Wij bieden congres- en evenement organisatoren een one-stop-shop in combinatie met een fantastische locatie, goede bereikbaarheid én de ongekende mogelijkheden van Friesland.

Offerte aanvragen voor je bijeenkomst in Leeuwarden

Voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte helpen wij u graag persoonlijk. Neem direct contact op: 058-2334900 of leeuwarden@westcordhotels.nl

Zakelijk contactformulier

Vergaderen in WTC Hotel Leeuwarden

Sluiten
WestCord Hotels logo small

De beste prijs wordt nu voor je opgehaald…